Заробіток
П`ятниця, 29.03.2024, 04:52
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4265
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2473
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3171
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2889
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2364
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2731
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8598
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3959
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2678
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3434
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2018 » Травень » 29 » Кращі поштовики і заробіток на поштовиках ТОП
13:20
Кращі поштовики і заробіток на поштовиках ТОП
Кращі поштовики і заробіток на поштовиках ТОП

Найкращі почтовики і букси

Більшість людей, які використовують інтернет в повсякденному житті, навіть не знають що з його допомогою можна заробляти. Причому доходи можуть бути дуже добрі.

Сьогодні я розповім Вам про заробіток на поштовика! Цей спосіб вважається найпростішим в інтернеті і вважається дуже привабливим для початківців.

Поштовики (поштові спонсори) - це засоби активної реклами (сар), іншими словами спеціальні проекти, на яких рекламодавці можуть прорекламувати свої сайти, а користувачі заробити на перегляді цих самих сайтів.

Суть роботи поштовиків (сервісів поштових розсилок) наступна:

Рекламодавець - хоче прорекламувати свій сайт або щось ще, він платить гроші і замовляє рекламу свого сайти на поштовиках, це можуть бути кліки, листи, серфінг, завдання, і т.д.
Користувачі - у них з'являється рекламований сайт у вигляді листів, кліків і ін. Вони заходять на цей сайт і отримують за це гроші.

У чому вигода?

Для рекламодавця вигода в тому, що його сайт відвідують багато людей. Якщо припустимо на сайті є товар або послуга, яку рекламодавець хоче продати, то чим більше людей відвідає його сайт, тим вище шанси що ці товари і послуги куплять, а рекламодавець на цьому заробить. Іноді рекламодавців цікавить збільшення реєстрацій на своїх сайтах, нові коментарі до статей, переходи по рекламі, лайки і інші дії. За допомогою поштовиків це дуже легко зробити.

Для користувачів вигода полягає в заробітку на відвідуванні таких сайтів. Крім того, це забирає мало часу, не потрібні вкладення, а в перспективі можна створити повністю пасивний дохід.

А яка з цього вигода для власників поштовиків? Поштовик є посередником, об'єднуючим рекламодавців і користувачів, він встановлює правила роботи і стягує різні комісії. Наприклад: комісія на виведення коштів, на купивлю кредитів і ін. Основна ж комісія береться з рекламодавців. Ось на цьому і «живе» власник поштовика.

Робота на поштовиках, з чого почати?

Спочатку потрібно Зареєструватися в Webmoney - електронні гроші, сюди надходитиме все що Ви заробите. Якщо Вебмані у Вас вже є, то прямуємо до 2 кроку:
Реєстрація в поштовиках, вони знаходяться нижче.

Кращі сайти поштовики для заробітку. Які вибрати?

Зараз в інтернеті нові поштовики з'являються регулярно. Однак багато хто з них використовує різні шахрайські схеми і безкоштовні заманухи, які не тільки не дадуть Вам заробити, а ще й спробують вкрасти вже зароблені гроші (крадуть паролі від акаунтів інших проектів або навіть від Webmoney).

Зазвичай такі проекти існують не довше 1-2 місяців, після чого благополучно зникають з усім Вашими грошима.

Тут потрібно бути гранично уважними якщо вирішили зареєструватися в якомусь новому поштовику.
 
 Тому я рекомендую Вам використовувати в своїй роботі тільки популярні поштовики які добре платять і стабільно працюють протягом довгого часу. Нижче я приведу список, де працюю сам і не раз переконувався в стабільності цих сервісів:

Список найкращих поштовиків:

Який поштовик найкращий? Тут зібрані всі поштовики на яких я працюю. Виділити з них кращі дуже важко, але я все ж спробував:

Wmmail - Проект існує більше 11 років, виплачує гроші і постійно розвивається. Всі розрахунки проводяться в доларах (WMZ). В даний час кількість активних користувачів перевищила 600000 чоловік. А загальна сума виплат перевищує 5500000 $:

Seosprint - не менш популярний, але більш молодий проект, який функціонує близько 4х років. Не дивлячись на те, що він молодше Wmmail, призначена для користувача база цього проекту більша. За весь час свого існування Seosprint виплатив 255 млн. Рублів, і це дійсно вагомий показник.

Socpublic - поштовик, який працює з 2008 року і продовжує розвиватися. Показники цього сайту скромніше, майже 300 000 зареєстрованих користувачів і виплати в обсязі 200 000 доларів. Проте, не варто «відкидати» варіант заробітку з цим проектом, тому що на ньому розташовано безліч завдань, на виконанні яких можна заробляти. Зараз цей почтовик обновив дизайн і змінив валюту сайту на рублі.

Профітцентр - Дуже хороший поштовик, який працює з рублями (WMR, Яндекс-гроші, Payeer, Perfect Money, також є вивід на телефон). Активних користувачів сайту більше 1.000.000 чоловік. Загальна сума виплат за час роботи перевищила 26.000.000 рублів:

Wmzona - багатофункціональний поштовик, який так само як лідер нашого списку кращих поштовиків, працює з 2004 року. Цей проект виділяється рядом особливостей.

Seo Fast - найкращий поштовик для багатьох користувачів. Хоч він і з'явився пізніше аналогів (в 2012 році), його аудиторія перевищує мільйон учасників.

Це серйозний показник для сайту даного типу, до того ж він виплатив вже понад 30 мільйонів рублів. Відмінна риса - відсутність мінімалки для виведення.

Web Ip - вже 10 років працює цей сайт поштовик і приносить дохід аудиторії в 910 тисяч учасників.

Загальна сума виплат наближається до 40 мільйонам і, незважаючи на застарілий дизайн, сюди постійно приходять нові користувачі. Це не дивно, завдань багато, є 2х рівнева партнерка, а мінімалка для виведення всього 5 рублів.

Cashtaller - останній поштовик нашого списку, який починав свою діяльність, як обмінний пункт. Не дивлячись на те, що цей проект зібрав лише 45 000 користувачів, обсяг виплат становить майже 3 млн. Рублів.

Wmreklama не дуже популярний почтовик но він мені подобається і час від часу я там також працюю. На цьому почтовику адмін час від часу проводить різні конкурси який я навіть один раз виграв і отримаю 500 рублів.

Поштовики програми:

Деякі цікавляться чи існують якісь програма, Автокликер або бот яка сама все клацає і переглядає. Друзі на цьому сайті Ви її не знайдете. А якщо зможете знайти на інших сайтах, то я Вам настійно рекомендую не використовувати їх, так як вони з легкістю обчислюються, а Ви при цьому ризикуєте залишитися без аккаунта і всіх зароблених грошей.

Однак! Є поштовики, які дозволяють використовувати програми, але їх вони розробляють самі і служать вони для того, щоб полегшити роботу користувачів. Наприклад, при появі нових завдання або листів вона сповістить Вас про це. Зручно? Звичайно! Тут я б виділив 2 проекти:

1) VipIp - ця приголомшлива система працює вже 12 років! Активних користувачів - 500.000 чоловік. А загальна сума виплат вже більше 4.000.000 $:

2) Socpublic - Новий поштовик який має купу цікавих особливостей, створений на основі колишнього Wmpublic. У сукупності існує з 2008 року, надійний і перспективний проект:

Також программа для серфінгу є на почтовику вммаіл який представлений перший у нашому списку.

Хтось недавно запитував які б я порекомендував українські, німецькі та інші зарубіжні поштовики?

Я не знаю зараз взагалі залишилися українські, білоруські чи казахські проекти? =) Був час, десь 2010-2011 роки, їх було багато. Зараз я не пригадаю жодного з них.

Що стосується німецьких, американських - я пробував працювати там, але надовго не затримався, цього кілька причин:

Велика мінімалка (мінімальна сума до виплати).
Дуже мало роботи (кліків, листів).
Мало завдань і врахуйте що більшість з них на іншій мові. На деяких проектах розділ завдань взагалі відсутній.
Рефералів привлекти в такі проекти вкрай важко.

Як я вже говорив заробіток на поштовиках дуже простий і доступний кожному, в цьому Ви можете самі переконатися зареєструвавшись і почавши роботу, однак, відразу розраховувати на колосальні доходи не варто і зараз дізнаєтеся чому.

Багато новачків починаючи заробляти таким способом використовують лише частину можливостей поштовиків: кліки, серфінг, читання листів - це такий мінімальний «ледачий» набір за який в місяць Ви зможете отримати 400-500 рублів використовуючи одночасно кілька поштовиків. В цьому випадку Вам не потрібно напружуватися взагалі, зайшли раз в день на 15-20 хв поклацати по листами та на цьому все. При цьому багато пишуть гнівні відгуки про те, що на поштовиках взагалі не можна заробити.

Це не так! Я відкрию для Вас кілька секретів і дам цінні поради, як використовувати всі функції поштових сервісів і збільшити Ваш мінімальний, підкреслюю ще раз - мінімальний дохід до 2.000-4.000 рублів на місяць. Погодьтеся, це вже цікаво ?! =)

Секрети і поради як заробити більше на поштовиках!

Працювати відразу в декількох проектах. На читання пошти (листи, кліки) на 1 проект займе близько 5-10 хв. Уявіть якщо зареєструватися відразу в декількох поштовиках і працювати там паралельно? Так ми отримуємо:

Збільшення доходу.
Скорочення часу на перегляд (листи читаються паралельно в декількох проектах).

Виконувати завдання. У всіх поштовиків з якими я працюю є розділ: «Завдання». Друзі, нехай буде Вам відомо, тільки виконуючи завдання можна добре заробити! Виконання легких завдань займає 1-2 хвилини, а оплату отримуєте як за 15-20 листів або кліків, бачите відмінність? Тому освоївши виконання завдань можна непогано заробляти. Мені знайомі люди, які на завданнях в день заробляють по 10-15 долларів.

Залучати і купувати рефералів. Хто може збільшити Ваш прибуток і зробити її пасивном? Правельно реферали. У цій статті можете навчитися їх залучати: «Як залучати рефералів?».

Категорія: Статьї про заробіток | Переглядів: 2166 | Додав: Midav | Теги: Букс, Заробіток, почтовики, заробіток на кліках, букси | Рейтинг: 0.0/0
Схожі матеріали
Всього коментарів: 0
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36898
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20803
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19391
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 18976
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18535
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14814
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14509
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10171
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10007
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Платящие ігри з виведенням грошей, заробіток на них
Просмотров: 1802
Рейтинг: 0.0

Заробіток на браузері, перегляд реклами в інтернеті
Просмотров: 1500
Рейтинг: 0.0

Як заробляти на сайті QComment, способи заробітку
Просмотров: 2451
Рейтинг: 0.0

Заробіток в інтернеті на автосерфінгу на сайті jetswap
Просмотров: 1380
Рейтинг: 0.0

Де можна заробити 5 рублів в інтернеті
Просмотров: 1686
Рейтинг: 0.0

Як заробляти на CPA партнерках, кращі способи
Просмотров: 1344
Рейтинг: 0.0

Чи можна вірити бінарним опціонам IQ Option
Просмотров: 1007
Рейтинг: 0.0

Як заробити на отзовике в інтернеті
Просмотров: 1076
Рейтинг: 0.0

Кращий біткоін кран Freebitco 2017-2018 року
Просмотров: 2501
Рейтинг: 5.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz