Заробіток
Вівторок, 19.03.2024, 11:46
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4262
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2472
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3170
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2889
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2363
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2729
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8591
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3954
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2677
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3429
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2017 » Січень » 17 » Хороша робота веб моделлю на дому онлайн через інтернет
20:56
Хороша робота веб моделлю на дому онлайн через інтернет
Хороша робота веб моделлю на дому онлайн через інтернет

Робота моделлю в інтернеті

Зараз в мережі можна заробити самими різними способами — всі вони залежать від можливостей, уподобань і талантів кожного окремо взятого користувача.

Аж ніяк не у всіх душа лежить до таких відносно складних способів заробітку, як, приміром, програмування, верстка сайтів, розробка дизайну, малювання текстур для ігор або програм. Багато можуть спробувати щастя в заробітку на статьях, але і це деколи вимагає інтелектуальних зусиль, невідповідних з отриманим прибутком.

Але є один спосіб, виключно добре підходить для сміливих дівчат, які не соромляться свого тіла. Для цього існує сервіс, який називається Bongacams. У двох словах, це майданчик для роботи веб-моделлю на дому. Користуватися подібними ресурсами популярно в іноземців, а  це означає, що такий спосіб роботи є досить прибутковим.

Для тих, кого це зацікавило — процедура реєстрації зовсім нескладна, і буде розібрана далі в статті. Відразу після створення і заповнення облікового запису можна приступати безпосередньо до роботи — ніяких співбесід і резюме не потрібно, тільки невелика перевірка на відповідність реальних даних зазначеним в профілі.

Заробіток у відеочаті Bongacams

Приступивши до трансляції користувач відразу ж почне отримувати прибуток. За хвилину можна заробляти до декількох десятків жетонів, але і тут є своєрідна кар'єрна сходинка — щоб обзавестися постійними шанувальниками або високим рейтингом, доведеться проводити багато часу перед веб-камерою.

Створення облікового запису моделі на сайті bongamodels

Щоб приступити до реєстрації облікового запису, під яким і буде проводитися робота на сайті, потрібно зайти на сайт Bongacams і натиснути кнопку реєстрація для моделей:

На екрані з'являться поля, обов'язкові до заповнення:

Email (електронна пошта);
Пароль;
Ім'я користувача (логін).

Як тільки всі дані будуть вказані, потрібно буде поставити галочку поруч з написом про угоду з правилами та умовами сайту.

Наступним кроком буде заповнення створеного профілю. Доведеться ввести багато даних, що стосуються фізичних параметрів тіла, місця проживання та сексуальної орієнтації. До речі, не варто намагатися обдурити систему — в будь-якому випадку доведеться відправляти скани документів адміністрації проекту, щоб вони могли звірити зазначену інформацію.

Закінчивши з цим, слід завантажити фотографію, яку буде видно в профілі. Розумно було б підібрати якесь привабливе зображення, щоб звернути на себе увагу відвідувачів.

Залишилося тільки завантажити дві останні фотографії, на одній з них повинно бути видно вас, на інший — ви з документами в руках. Відразу ж після цього можна вказувати дані для виводу грошей — наприклад, WebMoney гаманець. Якщо такого немає, то його створення теж не займе багато часу.

Приступаючи до роботи на Бонгакамс

Якщо вся інформація була вказана правильно і завантажені фотографії  вірні , через деякий час адміністратори Bongacams підтвердять це, і дозволять проводити трансляції на сайті. Свої перші зароблені гроші вдасться вивести через тиждень. Робота веб моделлю на дому в 2017-2018 році набирає обертів і стає дуже прибутковому справою.

Якщо ж у моделі вийшло пробитися в ТОП-50, то її (або його) чекають приємні бонуси — наприклад, участь у конкурсі з призовим фондом понад 10 тисяч доларів.

У середньому дохід моделі на Bongacams становить від 1000 до 2000 доларів в місяць.

Як вже було сказано, багато відвідувачів сайту — це іноземці, які не розмовляють російською мовою. Тому для більш успішної роботи було б розумно хоча б трохи вміти говорити англійською. Втім, найімовірніше, що більша частина проведеного на сайті часу буде витрачена зовсім не на розмови.

Будь-які питання, що стосуються роботи сайту якщо такі залишилися, можна задати в службу підтримки. Вона активна 24 години на добу і 7 днів на тиждень.

Заробіток у відеочаті Рунетки

Якщо ти хочеш спробувати себе в новому виді заробітку для дівчат, то відео чат Рунетки дає можливість заробити хороші гроші кожній бажаючій, це не означає що все буде легко і просто, але все приходить з досвідом.

Заробити 150 доларів за тиждень зможе кожна молода цілеспрямована модель.

Головна відмінність Bongacams від Рунеток, то що Рунетки Російський сайт, а значить і мовних проблем як з глядачами, оплатою та інтерфейсом сайту не виникне, все буде зрозуміло з перших хвилин перебування на сайті.

Заробіток на партнерській програмі Runetki

Коли мова йде про онлайн заробіток і бізнес, слід керуватися одним простим правилом, не забиваючи голову зайвими думками про етичність. А правило це — попит народжує пропозицію. Від його нестачі контент категорії «для дорослих» ніколи не страждав, і, швидше за все, так воно і залишиться в майбутньому. Як би люди не намагалися прикрити свою справжню природу моральними установками, їх потреби залишаються потребами які вимагають задоволення.

Про це і піде мова далі. Але як заробити, якщо є різні ресурси, з яких можна перенаправляти трафік на сайти для дорослих?

Одна з опцій — з допомогою партнерської програми Runetki.

Способи, розцінки і правила

Runetki — один з найбільш авторитетних ресурсів, що надають доступ до еротичних видеотів. За ті роки, які він знаходився на ринку адалт контенту, сайт заробив відповідну популярність і репутацію, тому про надійність майданчика можна не турбуватися.

Заробити на партнерці від Рунеток можна трьома різними способами:

Залучаючи користувачів, що дають чайові моделям (розрахунковий дохід — від 25% до 30% витрачених ними грошей);

Запрошуючи інших власників сайтів, які будуть розміщувати на своїх ресурсах рекламні посилання (5% від доходу кожного з них);

Залучаючи моделей. За кожну дівчину, зарегистрировавшуюся на сайті і яка приступила до роботи, сайт платить 5 доларів.

Чим більшій кількості сайтів будуть розміщені реферальні посилання, тим більшими будуть шанси, що за ним зареєструються зацікавлені користувачі, що, в свою чергу, прямо впливає на дохід. На Рунетках є зручна і детальна статистика щодо всіх залучених рефералів, з якого ресурсу вони прийшли і скільки згенерували прибутку.

Якщо ж цього недостатньо, то технічна підтримка завжди готова відповісти на питання і вирішити будь-які проблеми, пов'язані з їх сайтом.

Новоприбулим веб-майстрам пропонуються такі способи залучення користувачів:

Динамічні рекламні банери;
Звичайні банери; Банери,
імітують повідомлення від дівчат;
Партнерські посилання.

Згідно зі статистикою, відвідувачами сайту стають жителі різних країн. Практично всі держави, що входять до складу СНД — надійні завсідники Рунеток. Кожні 3 хвилини сайт оновлює статистику кожного свого партнера, що дозволяє практично в режимі реального часу стежити за доходами.

Виплати

Проект виплачує грошові кошти кожен тиждень, але тільки в разі, якщо за один тиждень набралося 50 доларів. Турбуватися, що на наступний тиждень гроші пропадуть, не варто: якщо за один тиждень не вдалося заробити потрібну суму, вона переноситься на наступний, потім на наступну і так далі до тих пір, поки не набереться 50$.

Ключовий момент, на який відразу ж слід звернути увагу, починаючи співпрацювати з Рунетками — це жорстка політика щодо спаму. Будучи веб-майстром, можна залучати відвідувачів на сайт будь-якими способами, крім спаму. Навіть звичайна розсилка на електронну пошту зареєстрованих користувачів, наприклад, вважається спамом. Тому, щоб уникнути блокування аккаунту від використання таких методів розумно було б утриматися.

Як залучити глядачів на Рунетки

Робота моделлю в еротичних відеочатах — дуже специфічна діяльність. Її можна порівняти з акторством, але не варто з ним плутати.

Дівчата, які досягли певного успіху в цій справі — у чому ж їх секрет? Як їм вдається заробляти тисячі доларів кожен місяць?

А диявол, як кажуть, — в дрібницях. Дівчата, приділяють увагу, здавалося б, незначним речам на перший погляд, у підсумку виявляються тими, хто збирає найбільше переглядів і, отже, отримує більше грошей.

Але ламати голову і винаходити щось самостійно необов'язково. Є базові поради, що допомагають створити шоу, цікаві для глядача і прибуткові для моделі. Якщо не нехтувати ними, то успіх не змусить себе чекати.

Секрети успіху популярних моделей

Почати слід з самого головного. Коли досвідчена і пристойно заробляюча модель починає трансляцію, вона робить це не з бухти-барахти і не тому, що їй раптом захотілося показати нову зачіску. Перед тим, як увімкнути веб-камеру, вона може витратити години на наведення марафету, на підбір образу та одягу.

Це, мабуть, перша, і найголовніша помилка початківців моделей — просто включити веб-камеру і чекати того моменту, коли набереться ціла купа відвідувачів, готових викласти свої гроші. Цього не станеться, якщо у відеочаті немає чого-небудь цікавого або незвичайного, чого-небудь, що заінтригує глядача.

Поради, які допоможуть моделі залучити відвідувачів:

Потрібно насолоджуватися своєю діяльністю. Менше звертати уваги на недоброзичливців, в ідеалі — взагалі не звертати. Якщо дівчині, яка здійснює трансляцію, цікаво цим займатися, якщо їй подобається те, що вона робить, то і глядач, швидше за все, розділить з нею ці відчуття і захоче більшого.

Привабливість вирішує дуже багато. Люди, які дивляться трансляцію, в першу чергу звертають увагу саме на зовнішність дівчини. Якщо зовнішність відповідає певним стандартам, це вже величезний плюс. Тому стежити за собою — чи не найголовніше правило, яке потрібно встановити.

Хороша камера і якісний мікрофон. Багато можуть недооцінювати важливість цього чинника, дарма. Чим краща якість зображення, тим більше шансів, що на каналі з'являться нові глядачі і, що найголовніше, затримаються на ньому. Окремої уваги заслуговує світло, але з ним все зрозуміло — головне, щоб дівчина не сиділа в непроглядній темряві.

Дизайн інтер'єру. Ще одна річ, яку нерідко недооцінюють початківці моделі, і знову ж таки дарма. Якщо хочеться зробити на цьому наголос, то можна, звичайно, вдатися до послуг професійного дизайнера, але з цим реально впоратися і самостійно. Як напуття можна керуватися мудрими словами де-Сент-Екзюпері — «краса досягається не тоді, коли нема чого додати, але тільки тоді, коли нічого прибрати».

Взаємодія з аудиторією. Тут все просто — читати чат, відповідати на питання, час від часу виявляти ініціативу в спілкуванні. В якості прикладу можна навести таку ситуацію: приходить людина в трансляцію, запитує щось у чаті, чекає кілька хвилин, але йому не відповідають. Чи він захоче залишитися? Навряд чи. Він піде до іншої моделі, яка зверне на нього увагу.

Підбір цікавого образу. Це можна розцінювати як доповнення до  зовнішністі, але тут мова піде ще про поведінку. Якщо поглянути на найпопулярніші трансляції, можна побачити дівчат, одягнених як медсестри або вчительки. Кожна модель сама вибирає собі образ і елементи вбрання, але не слід забувати і про відповідну поведінку.

Якщо потрібне стабільне джерело доходу, то в ідеалі можна було б скласти розклад, за яким заходити на сайт і працювати. Не виключено, що з'являться шанувальники, постійно перевіряючи, чи не почалася трансляція. Щоб утримати їх і отримати прибуток, доведеться регулярно відвідувати відеочат.

Потрібно проявляти трохи хитрості. Це вже стосується загального підходу до справи. Головним чином мається на увазі те, що потрібно вміти заробити якомога більше грошей, а не догодити комусь. Одним з ключових навичок тут є вміння тягнути час. Не варто показувати все зразу за першим ж проханням, краще встановлювати певні цілі, вимірювані в чайових, по досягненню яких буде зроблено те, про що просить глядач.

Менше реагувати на прохання роздягнутися до тих пір, поки не буде розпочато приватна трансляція. Якщо модель запросили в індивідуальний чат, тоді вона може виконувати всі прохання і побажання свого співрозмовника. В іншому випадку — відразу говорити, що деякі принади будуть показані тільки там.

Придумати якусь особливість трансляція яка буде відрізнятися від інших. В даному випадку все обмежується тільки уявою. У приклад можна привести трансляції з одностатевими парами, або щось на кшталт кожен день — новий образ. Це може вивести канал в список найпопулярніших на сайті.

Деяким дівчатам така робота може здатися непристойною, або може бути вони надто скуті для цього. Але кожна вирішує сама, займатися цим чи ні. Якщо рішення було прийнято на користь такої діяльності, то свій страх так чи інакше доведеться перебороти. Втім, у багатьох навряд чи виникнуть серйозні труднощі з цим, оскільки стимул досить мотивуючий — заробляти по кілька тисяч доларів на місяць, навіть не виходячи з дому.

Але не варто, ставитися до цього як до способу отримання легких грошей. Без сумнівів, робота прибуткова і не змушує працювати в поті чола, але і вимагає серйозного підходу.

Категорія: Статьї про заробіток | Переглядів: 4379 | Додав: Midav | Теги: Заробіток, заробіток в інтернеті, щаробіток для жінок, заробіток для мам, заробіток для дівчат | Рейтинг: 5.0/1
Схожі матеріали
Всього коментарів: 0
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36895
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20796
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19391
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 18972
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18530
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14810
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14500
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10168
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10003
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Кращі ігри з виведенням грошей з балами і без балів
Просмотров: 2539
Рейтинг: 0.0

Скільки можна заробити на кліках в інтернеті
Просмотров: 1829
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2363
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2472
Рейтинг: 0.0

Заробіток на перегляді коротких відео роликів в інтернеті
Просмотров: 9380
Рейтинг: 3.2

Не прогав шанс заробити в інтернеті на фото
Просмотров: 1630
Рейтинг: 0.0

Перекладач англійської, робота за яку платять в інтернеті
Просмотров: 8266
Рейтинг: 0.0

Краще казино вулкан іграти на реальні гроші
Просмотров: 5419
Рейтинг: 0.0

Актуальні теми для статті - запорука вашого успіху!
Просмотров: 5615
Рейтинг: 0.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz