Заробіток
Субота, 27.04.2024, 12:23
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4281
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2481
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3177
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2910
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2393
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2745
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8630
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3968
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2689
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3442
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2016 » Січень » 30 » Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
15:58
Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані

Таксі мані заробіток на ігрі

Якісних інвестиційних проектів в інтернеті не так багато, та й більшість з них швидко закриваються через не продумані схеми обороту коштів.

Навіть ті, хто вірить у вигідні вкладення через інтернет, часто відмовляється від цього, тому що доводиться багато в чому розбиратися, а це нудно.

Ігра з виведенням грошей Taxi Money - цікавий спосіб вкласти свої гроші, при цьому не вимагає навчання. Незвичайний і оригінальний проект, реалізували майже 2 роки тому, і поступово він набирає обертів.

Вже зараз тут зареєстровано майже 230 тисячі користувачів, які встигли вкласти гроші і покрити свої витрати.

Як іграти в Taxi Money?

Щоб зробити перший внесок і почати заробляти з Taxi Money, буде потрібно пройти реєстрацію. Виконується вона за рахунок заповнення однієї простої форми:

Після цього, ви відразу ж прямуєте в свій профіль, де вам пропонуються купити різні транспортні засоби:

Яку машину купити вирішувати тільки вам, але зверніть увагу, що чим вона дорожча, тим більше грошей це приносить вам. Наприклад, купивши Жигулі, дохід складе всього 42 рубля на місяць, а якщо купити BMW за 11999 рублів, на місяць доходи складуть 4410 рублів.

У кожному разі, окупність займе не менше 3х місяців, але після цього, ви почнете отримувати чистий прибуток, а яким він буде, залежить від стартових вкладень.

Вигідний бонус на Таксі Мані

При першому поповненні свого рахунку, ви отримуєте додатковий бонус у розмірі 25%, незалежно від способу переказу коштів:

Якщо поповнити рахунок на 100 рублів, то додатково ви отримаєте всього 25 рублів, а якщо на 10000 рублів, то 2500. Пам'ятайте про цей бонус, він надає реальну можливість заощадити і скоротити час повернення своїх витрат.

Виводити гроші з цього сайту можна різними способами, тому не переживайте, що не зможете забрати свої гроші:

Для зручності передбачена настройка автоматичних виплат (можна виводити і вручну).

А можна почати без вкладів? Звичайно, але на це потрібен час. Набрати стартову суму для покупки першого таксі, можна отримуючи щоденний бонус (від 1 до 5 рублів):

А також можна залучати рефералів, від доходів, яких ви будете отримувати по 7%. Це не багато, але прибуток буде пасивним. Якщо активно користуватися партнеркой, прибутковість можна буде збільшити до 30%, гроші зараховуються на баланс для покупок.

Збільшення відсотка залежить від кваліфікації, а вона надається залежно від сум, внесених рефералами. Чим більше грошей вони ввели в ігру, тим вища кваліфікація і значніше відсоток прибутковості.

Як виводити гроші з Taxi Money?

Трохи вище ми вже представили способи виведення коштів з даної ігри, але щоб замовити виплату, на вашому пасажирському рахунку теж повинні бути рублі

Дану валюту можна назвати платіжними балами, за рахунок її  ігра забезпечує собі довгострокове існування (постійне поповнення резерву).

Перевірити, скільки рублів на пасажирському рахунку можна на сторінці Вивід грошей:

Зверніть увагу, що на цій же сторінці представлені способи поповнення даного рахунку. Робота таксистом, участь в гонках, поповнення балансу і запрошення друзів - використовуйте будь-який спосіб, щоб у вас завжди були платіжні бали.

Поповнювати рахунок і запрошувати нових учасників ви вже знаєте як, давайте подивимося на гонки.

Гонки на Taxi Money

Взяти участь в них можна на будь-якому автомобілі. Ви і ваш реальний опонент зробите ставки, з цього сформується банк. Переможець отримує 80% від цієї суми, решта комісія системи.

Іграти таксі мані можна на реальні рублі або на валюту з пасажирського рахунку. Після переходу до перегонів ви зможете вибрати підходящий варіант. Головне завдання - це обійти противника по балам, які ви наберете в найпростішій ігрі. Ось правила ігри:

Стрілочками вправо і вліво ви будете керувати своїм автомобілем, об'їжджаючи перешкоди. Правила гранично прості, а якщо вам вдасться виграти, отримуєте виграш.

Для початку краще не іграти на великі ставки, адже ви можете все швидко програти, а збирати кошти на пасажирському рахунку не так просто.

Робота таксистом в Taxi Money

Ви зможете братися за окремі замовлення, якщо влаштуватися на роботу в спеціальному місті.

Для виконання замовлення обов'язково потрібен автомобіль, але користуватися можна і найдешевшими машинами. Для працевлаштування необхідно спочатку придбати ліцензію, коштує вона 200 рублів:

Наступний крок для роботи таксиста в місті - це створення резюме. У ньому можна вказувати будь-яку інформацію, а також потрібно вибрати відсоток доходу з замовлень. Чим нижче відсоток, тим більше шансів, що вас візьмуть на роботу:

Опублікувавши резюме, можете чекати пропозицій, але краще зайти на біржу праці і пошукати доступні вакансії. Під кожною з них є посилання для відправки заявки, тільки перед цим уважно прочитайте умови:

Коли ви будете влаштовані в компанію, через розділ «Робота» можна буде брати замовлення. Робіть все, як на цьому зображенні:

Далі відкриється сторінка, де представлені різні клієнти. Саме їх ви будете підвозити, для цього достатньо просто взяти замовлення:

Залежно від того, яке замовлення ви візьмете, доведеться почекати, поки воно буде виконане. У середньому йде трохи більше години, після чого можна збирати прибуток:

Тепер ваш автомобіль готовий до виконання наступних замовлень, виконайте вище описану процедуру повторно. Гроші приходять не відразу, їх потім виплачує власник компанії, в яку ви влаштувалися, за заздалегідь вибраним умовам.

Як варіант, в місті можна відкрити власну компанію, але це вимагає великих витрат. Найдешевший варіант - це заплатити 8 900 рублів, щоб відкрити гараж на 12 машин, але наймати можна буде тільки автомобілі 2го рівня. Потім шукайте таксистів і отримуйте процент за виконані ними замовлення.

Відповіді на питання по Taxi Money

Ігра з широким набором функцій, тому у новачків з'являється безліч питань щодо її використання. Щоб ви могли швидко в усьому розібратися, ми зібрали часто задаюваємі питання:

    Як влаштуватися в компанії?
    - Для цього потрібно покупка ліцензії за 200 рублів (інструкція вище).
    З якої машини краще починати працювати?
    - Все залежить тільки від вашого стартового капіталу, найприбутковіший варіант, це автомобіль 7 рівня (за 99900 руб.).
    Як швидко виконувати замовлення?
    - Щоб знизити час виконання замовлення, потрібно підвищувати рівень. Для цього потрібно виконувати якнайбільше замовлень (максимальний рівень 20).
    Що таке пасажирський рахунок?
    - Це баланс з платіжними балами, з якого списуються гроші при виведенні. Наприклад, виводите 10 рублів з рахунку для виводу і аналогічна сума списується з пасажирського рахунку.
    На які гаманці краще виводити кошти для громадян РФ, України?
    - Користуйтеся тими платіжними системами, в яких зареєстровані. Щоб виводити максимально швидко і з мінімальною комісією, краще використовувати Payeer.

Якщо ви не знайшли тут відповідь на своє питання, використовуйте форму коментарів. Я давно користуюся цією ігрою, тому зможу підказати, що тут і як.

Цікава і незвичайна ігра Taxi Money, привертає багато уваги і зростання кількості учасників вражає. Вже зараз в резерві проекту знаходиться більше 13 млн. Рублів, а це вже говорить про його солідність. Не упускайте момент, купуйте таксі і нехай воно заробляє вам гроші.

Офіційний сайт Taxi Money: http://www.taxi-money.net/

 

Категорія: Ігри на гроші в інтернеті | Переглядів: 3969 | Додав: Midav | Теги: ігри на гроші, економічні ігри | Рейтинг: 5.0/1
Схожі матеріали
Всього коментарів: 2
avatar
0
1 Onlin • 00:36, 18.02.2016
Дуже хороша онлайн ігра на гроші, одна з кращих. Потовнив я на 1000 рублів а вивів вже майже 2000.
avatar
0
2 akimovkiril89 • 14:16, 30.01.2021
Класс. Я могу тоже посоветовать заработок с партнерской программы Глобал 24, заработок тоже идет очень хороший, так как рефералы часто пользуются кошельком. Плюс можно продать идентифицированный кошелек за 500 грн.
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36917
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20813
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19409
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 19005
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18551
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14852
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14533
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10186
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10019
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Бездепозитний бонус 500 $ на бінарні опціони Grand Capital
Просмотров: 1387
Рейтинг: 5.0

Як заробляти на сайті QComment, способи заробітку
Просмотров: 2455
Рейтинг: 0.0

Заробіток на пошуку інформації в інтернеті
Просмотров: 1199
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18551
Рейтинг: 0.0

Заробіток на партнерці Bestchange. Як заробляти з бестченч
Просмотров: 1848
Рейтинг: 0.0

Актуальні теми для статті - запорука вашого успіху!
Просмотров: 5627
Рейтинг: 0.0

Як зробити меню групи своїми руками або через сервіс
Просмотров: 1309
Рейтинг: 0.0

Lego Town економічна онлайн ігра СКАМ НЕ ПРАЦЮЄ
Просмотров: 1208
Рейтинг: 0.0

Крауд маркетинг або нова ера якісних посилань для сайту
Просмотров: 1037
Рейтинг: 0.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz