Заробіток
Понеділок, 29.04.2024, 05:18
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4283
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2484
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3179
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2912
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2396
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2746
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8631
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3969
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2690
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3444
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2017 » Лютий » 13 » Легкий заробіток на своїх акаунтах в соціальних мережах
03:07
Легкий заробіток на своїх акаунтах в соціальних мережах
Легкий заробіток на своїх акаунтах в соціальних мережах

Заробіток на аккаунтах

На сьогоднішній день майже всі користувачі в інтернету мають зареєстровані акаунти в різних соціальних мережах. Але не всім відомо, що ці облікові записи можна використовувати не тільки для читання новин, листування з друзями, але і для заробітку.

У цій статті ми сьогодні поговоримо про те, як заробляти на акаунтах в інтернеті справжні гроші. Робота в інтернеті і заробіток в соціальних мережах на акаунтах доступний, буквально всім і не вимагає додаткових вкладень. В цій статті детально розберемо способи заробітку на акаунтах в соціальних мережах. Також, в кінці даної статті ви знайдете список спеціальних сервісів, за допомогою яких будь-яка людина в інтернеті може заробляти реальні гроші.

Що потрібно для заробітку на акаунтах

В першу чергу, необхідно мати зареєстровані і заповнені акаунти у всіх соціальних мережах. Чим більш популярна і розкручена соціальна мережа, тим більша кількість людей зацікавлена в просуванні в ній різних товарів і послуг. Адже саме рекламодавці платять гроші звичайним користувачам, що мають популярні і розкручені акаунти в соціальних мережах.

Якщо ви хочете заробляти на своїх акаунтах по максимуму, то спочатку, необхідно ретельно поставитися до заповнення особистого профілю. Найбільш затребуваними вважаються акаунти з особистими фотографіями, великою кількістю друзів (хоча б від 100), оновлюваною стрічкою новин і заповненими даними про себе.

Найбільш популярні соціальні мережі для заробітку

Вконтакті — це найбільш широко відома і найбільш відвідувана соціальна мережа. Тут зібрано велику кількість як звичайних користувачів, так і рекламодавці, які готові платити гроші за лайки, репости, вступу в групи та інші дії звичайних користувачів.

Інстаграмм — дана соціальна мережа бурхливо розвивається останнім часом. Мати в ній акаунт стає не тільки модно, але і прибутково.

Facebook — всесвітньо відома соціальна мережа. За звичайні лайки і репости можна заробити пристойні гроші.

Twitter — вже не такий популярний, як раніше, але все ж, багато рекламодавців готові платити гроші за ретвіти.

YouTube — бурхливо розвивається в останні кілька років. YouTube дозволяє не тільки безкоштовно викладати свої відеоролики, але й заробляти на розміщення в них реклами. Саме тому, все більша кількість власників каналів зацікавлене в їх просуванні і готові платити справжні гроші за перегляди, лайки і підписки.

Всі перераховані вище соціальні мережі зараз дуже популярні в Україні. Якщо ви хочете отримувати максимальний дохід зі своїх акаунтів у соціальних мережах, то необхідно зареєструватись у кожній з них.

Самостійно займатися пошуком рекламодавців не потрібно. Для цього існують спеціальні сервіси, які є посередниками між рекламодавцями і власниками рахунків. В кінці цієї статті ви знайдете список найпопулярніших і перевірених сервісів, які стабільно виплачують гроші користувачам. Для початку заробітку рекомендуємо Вам зареєструватися саме в них і далі в особистому кабінеті прив'язати всі існуючі облікові записи для виконання завдань.

Заробіток на акаунтах в соціальних мережах

Давайте більш детально зупинимося на суті заробітку на акаунтах в соціальних мережах. Як вже було сказано вище, безпосередньо сам заробіток відбувається на спеціальних сервісах. Після реєстрації в особистому кабінеті, користувачеві доступні різні види платних завдань.

Найбільш популярні завдання:

поставити лайк;

зробити репост;

підписатися на канал;

переглянути відео;

вступити в групу;

поділитися з друзями і так далі.

Всі дії по своїй суті елементарні і не займають багато часу. Вони нічим не відрізняються від тих звичайних дій, які ми і так щодня здійснюємо, читаючи новини в своїй стрічці. Однак, в даному випадку, за репост повідомлення власникові облікового запису виплачується певна грошова винагорода.

Гроші за виконані дії надходять відразу на баланс на сервісі, звідки їх можна вивести, наприклад, на свій електронний гаманець. Для того, щоб більш наочно зрозуміти, як відбувається виконання завдань і заробіток, давайте більш докладно розглянемо сервіс vktarget. Завдання на інших сервісах виконуються аналогічно йому.

Як почати заробляти на акаунтах в Vktarget

Для початку, пройдіть нескладну реєстрацію на сервісі vktarget.ru.

Зробити це можна за допомогою того ж облікового запису в соціальній мережі.

Авторизуйтесь в особистому кабінеті і послідовно з'єднайте і активуйте свої акаунти в соціальних мережах на сервісі. Для цього натисніть на відповідну кнопку навпроти значка тієї чи іншої соціальної мережі.

Активувавши свої акаунти, ви побачите список платних завдань, які можна виконати прямо зараз.

Всі завдання не вимагають ніяких спеціальних навичок. Просто переходьте за посиланням, ставте лайк або репост і отримаєте гроші на свій баланс.

Після того, як у вас накопичиться мінімальна сума на балансі на сервісі - це 25 рублів, її можна замовити і отримати на свій електронний гаманець.

Ось приблизно таким нескладним чином і відбувається заробіток. Для максимізації доходу, рекомендуємо Вам скористатися не тільки сервісом vktarget, але і іншими сайтами, список яких ви знайдете в цій статті. Послідовно зареєструйтесь на даних сервісах і прив'яжіть до них свої акаунти. Щодня заходите на ці сайти і перевіряйте наявність платних завдань.

Не можна сказати, що на цих сайтах можна заробити мільйони, проте отримати гроші для поповнення мобільного телефону або на свою улюблену ігру можна дуже легко.

Заробіток на реєстраціях і продажі акаунтів

Поряд з виконанням найпростіших завдань у соціальних мережах, існує й інший спосіб заробітку: на реєстраціях і продажі акаунтів.

Покупцями акаунтів виступають люди, зацікавлені в просуванні своїх товарів і послуг в інтернеті. Як правило, для розкрутки дуже часто використовуються автоматичні програми, які здійснюють дії під виглядом живих людей. Адміністратори соціальних мереж всіляко борються з такими сірими методами розкрутки, тому дуже часто підозрілі акаунти банятся або блокуються. У зв'язку з цим існує величезний попит на свіжі акаунти в соціальних мережах. А якщо є попит, то буде і пропозиція. Якщо комусь потрібні нові живі акаунти, то чому б не зареєструвати їх і не заробити на цьому грошей.

Приступаючи до задуму зареєструвати і продати аккаунт у соціальній мережі, потрібно пам'ятати, що цей запис не буде жити довго. Швидше за все, він забанится через нетривалий час. Тому створювати акаунти для продажу доведеться практично постійно.

Якщо ви все ж вирішили заробляти на реєстрації і продажі облікових записів, то слід пам'ятати, що попитом користуються тільки живі сторінки з фотографіями і доданими друзями. Такі акаунти коштують набагато дорожче. Найбільшим попитом користуються акаунти ВКонтакті. Для заробітку необхідно зареєструвати декілька сторінок на різні імена. Кожну таку сторінку необхідно наповнити інформацією, створити в ній стрічку і додати друзів. Друзів має бути від 100 і більш. Також можна робити облікові записи для різних регіонів.

Вартість за одну сторінку може становити від 5 рублів і вище, все залежить від її якості. Дохід, який можна отримати, нескладно порахувати. Наприклад, за 20 акаунтів (при ціні 10 руб. за штуку) ви заробите 200 руб. Але слід враховувати і витрати на сім-карти, які знадобляться при реєстрації, так як рано чи пізно цей номер потрапить у чорний список і стане непридатним для реєстрації.

Продавати акаунти можна через спеціальні сервіси або популярні форуми, на яких спілкуються вебмастери. Як правило, в них існує спеціальна тема, яка так і називається – купівля і продаж акаунтів в соціальних мережах.

Список сайтів для заробітку в соц.мережах

Vktarget — популярний сервіс для заробітку в соціальних мережах. Після реєстрації на Вктаргет можна заробляти на аккаунтах в наступних соціальних мережах: Вконтакте, Facebook, Youtube,Twitter, Instagram. Гроші за виконані завдання нараховуються миттєво, мінімальна сума для виводу з сайту складає всього 25 руб.

Smmok.ru — сервіс для заробітку Вконтакті. Після реєстрації на Smmok доступні різні платні завдання (лайки, репости, вступ в групи і т. д.).

ForumOK – також дозволяє заробляти у всіх основних соціальних мережах. Вартість одного завдання тут від 1 рубля і вище. Є велика кількість високооплачуваних завдань, аж до 100 руб., але вони доступні для власників прокачаних акаунтів. Якщо не лінуватися, то заробіток на Форумок може скласти цілком пристойні гроші. Мінімальна сума для виводу 200 руб.

Влайк — ще один сервіс, що дозволяє заробляти на лайках і репостах. Приміром, за вступ до групи ви отримаєте 25 коп., а за поділитися з друзями — 30 коп. Велика кількість завдань поставити лайк і додати у друзі. Мінімальна сума доступна для виводу — 15 руб.

Seosprint — ще один сервіс, який дозволяє заробляти гроші власникам акаунтів. Після реєстрації на Сеоспринт необхідно перейти в спеціальний розділ на сайті, який називається Завдання. Далі слід вибрати розділ Категорії і в ньому знайти пункт Соціальні мережі. Тут зібрані усі завдання, доступні для виконання. Середня вартість від 25 копійок до 26 рублів. Деякі завдання є базовими, тобто доступні для виконання щодня.

У цій статті ми детально розібрали можливості заробітку на акаунтах в соціальних мережах в інтернеті. Завдяки великій популярності, якою користуються в даний час соціальні мережі всі користувачі в інтернеті можуть заробляти за допомогою своїх акаунтів реальні гроші. Сам заробіток зводиться до виконання найпростіших завдань, таких як лайки, репости, вступ в групу і так далі. Всі ці завдання оплачуються рекламодавцями, які займаються просуванням своїх товарів і послуг в соціальних мережах. Для початку заробітку необхідно зареєструвати акаунти у всіх популярних соціальних мережах і пройти нескладну реєстрацію на спеціальних сервісах, на яких можна виконувати дані платні завдання. Сподіваємося, що дана стаття була вам корисна. Якщо у вас залишилися якісь питання або у Вас є відгуки про заробіток на своїх акаунтах, то напишіть про це в коментарях.

Категорія: Заробіток в соц.мережах | Переглядів: 1472 | Додав: Midav | Теги: Заробіток, заробіток вконтакті, заробіток в соц. мережах, заробіток в фейсбук, заробіток в соц.сетях, заробіток в соціальних мережах | Рейтинг: 0.0/0
Схожі матеріали
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 sahsa80opanasyk • 13:19, 16.03.2018
Про данный вид заработка в интернете я еще не был знаком,но прочитав статью автора,кстати все очень доступно расписано,скорее всего попробую. Автор хорошо отзывался о vktarget
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36919
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20815
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19412
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 19008
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18552
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14854
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14534
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10188
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10021
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Хто такий фрілансер, як заробити на біржах віддаленої роботи
Просмотров: 1248
Рейтинг: 0.0

Як накрутити відгуки і коментарі для сайту. Де заказати?
Просмотров: 2276
Рейтинг: 0.0

Заробіток на ставках на спорт, букмекерська контора Леонбет
Просмотров: 1431
Рейтинг: 0.0

Golden Mines економічна ігра яка платить гроші
Просмотров: 3825
Рейтинг: 5.0

Як заробити на читанні листів і перегляді новин?
Просмотров: 4009
Рейтинг: 0.0

Заробіток на пошуку інформації в інтернеті
Просмотров: 1200
Рейтинг: 0.0

В які ігри з виведенням грошей не можна іграти
Просмотров: 2288
Рейтинг: 0.0

Як заробити на SEO-FAST, способи заробітку на сеофаст
Просмотров: 2330
Рейтинг: 0.0

Як заробляти на переглядах відео YouTube
Просмотров: 4724
Рейтинг: 0.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz