Заробіток
Субота, 20.04.2024, 16:52
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4278
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2478
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3176
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2908
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2391
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2742
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8628
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3965
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2685
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3440
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2017 » Лютий » 10 » Влайк - реєстрація і заробіток в соціальних мережах разом з v-like.ru
03:27
Влайк - реєстрація і заробіток в соціальних мережах разом з v-like.ru
Влайк - реєстрація і заробіток в соціальних мережах разом з v-like.ru

Сервіс V-like для заробітку

Сервіс v-like.ru дає можливість заробляти всім бажаючим в соціальних мережах. Заробіток не вимагає особливих зусиль: гроші платять за лайки, підписки на канали, вступу в групи і т. д. Реєстрація на Влайк.ру безкоштовна і доступна всім бажаючим.

У цій статті ми детально розберемо весь процес заробітку на сайті v-like.ru: як пройти реєстрацію, як під'єднати акаунти в соціальних мереж, як виконати завдання, як отримати і вивести гроші з сервісу на свій гаманець.

Бажаючим розкрутити власну групу Вконтакті ми приготували покрокову інструкцію по налаштуванню і запуску рекламної компанії. Також ви дізнаєтеся про способи, які дозволяють збільшити суми заробітків на v-like.ru у кілька разів.

Влайк.ру – це біржа, яка об'єднує адміністраторів в соціальних мережах і звичайних користувачів, які хочуть заробити гроші в інтернеті. Кому і навіщо потрібно платити за лайки і вступу в групи? Щоб продавати там рекламу або просто швидше розкручувати свій проект. Адже чим більше аудиторія, тим швидше йде просування. Взяти, приміром, канал на YouTube. Якщо на ньому немає підписчиків, то просунути його досить складно, так як ролики з цього каналу не будуть з'являтися в рекомендованих у цільової аудиторії. Але варто каналу набрати популярність, нехай і накручену, туди відразу ж хлинуть живі користувачі, які будуть робити перегляди і ставити лайки під відео. І, відповідно, зросте і заробіток.

Навіть групи або сторінки в instagram, що продають товар теж потребують розкрутки. Набагато краще купують товар з тих груп, в яких багато користувачів, переймаючись за чесність до продавця.

Таким чином адміністраторам сервіс v-like.ru дозволяє просувати свої спільноти, групи і канали в соціальних мережах. Звичайні користувачі можуть заробляти гроші, ставлячи лайки, роблячи репости і вступаючи в групи. Сайт v-like.ru існує з 2012 року, вельми популярний серед новачків, які цікавляться заробітком в інтернеті, і відгуки про нього в більшості позитивні.

Реєстрація на влайк ру

Для реєстрації потрібно зайти на головну сторінку v-like.ru.
Далі натиснути кнопку Увійти через ВКонтакти.

Нас попросять дати згоду на доступ до сторінки спеціального додатка. Вкажіть свій логін і пароль для входу ВКонтакти і натисніть на кнопку Увійти.

Перед нами відкриється сторінка особистого кабінету сервісу v-like.ru. Все реєстрація завершена.

Вхід v-like.ru

Перейдіть на головну сторінку v-like.ru.
Натисніть на кнопку Увійти через ВКонтакти.

Логіном та паролем для входу в сервіс v-like.ru служить наша сторінка в соціальній мережі, на яку була оформлена реєстрація. Якщо ми втратим доступ до неї – то втратимо доступ до аккаунту. Ніяких додаткових логінів і паролів вводити не потрібно.

Особистий кабінет v-like.ru

У верхньому меню першим ділом йдуть правила системи. Радимо уважно ознайомитися з ними, щоб не виникало проблем з адміністрацією. Там докладно написані всі умови роботи і виведенням грошей із системи.

Далі йде інструкція по роботі як для замовника, так і для виконавця. Також дубльована інформація про виплати.

Контакти – там є відповіді на питання які зустрічаються найчастіше. Якщо ви не знайшли відповідь, то можна звернутися до адміністрації безпосередньо, використавши відповідну форму.

Кнопка перемикання рекламодавець/користувач. З її допомогою можна переходити з рахунку замовника на рахунок робочого і навпаки.

Стіна. Щось на зразок чату для користувачів v-like.ru. У цього форума є свої модератори та правила, які краще всього не порушувати. Буває і таке, що отримати відповідь на стіні можна набагато швидше, ніж через зворотній зв'язок.

Аккаунт рекламодавця

Форми замовлення дозволяють створити рекламну компанію для різних соціальних мереж.

Почати варто зі статистики кампаній. У цьому розділі ви можете відстежувати ефективність створеної вами кампанії, скільки людей виконали завдання, і заздалегідь планувати бюджет.

Поповнити рахунок. Ця кнопка задіює поповнення балансу для створення рекламних кампаній. Варто зауважити, що поповнення через Яндекс Гроші і Webmoney безпроцентні, тоді як за Qiwi і картки беруть 2%.
Вмводити кошти ви можете на багато популярних платіжнихі системи.
В історії – відстежити рух коштів на балансі.

Партнерка – вся інформація про ваших рефералах, а так само тут зберігається ваше партнерське посилання та контакти вашого рефовода.

Способи заробітку на влайк.ру

Отже, для заробітку на Влайк.ру нам потрібні тільки акаунти в соціальних мережах. Бажано, щоб на них було багато друзів, і вони не виглядали порожніми. Розберемо всі способи:

Вступ в групи ВК — нам висвічується список груп ВКонтакті, в які потрібно вступити, щоб заробити гроші. Біля кожної групи зазначено винагороду за вступ. Як тільки ми вступимо в групу, через кілька секунд з'являється віконце Підтвердити. Натискаючи на кнопку, система перевірить, чи є ви членом спільноти і якщо все добре, переведе гроші на ваш баланс.

Лайки. Як і в попередньому пункті, нам дають вибрати, які фотографії або записи відмітити позначкою Мені подобається. Ми також переходимо по посиланню і лайкаєм потрібний запис. Після чого система знову перевірить правильність виконання завдання, і відправить гроші на рахунок.

Друзі. Перед тим, як почати заробляти на виконанні завдань у цій категорії, потрібно перейти по посиланню під меню і надати дані до списку друзів. Тільки після цього ми можемо почати заробляти на цих завданнях.

Підписки на YouTube — переходимо за посиланням на канал, можливо дивимося на ньому відео та натискаємо кнопку Підписатися. Після цього повертаємося на сайт v-like.ru і підтверджуємо виконання. Варто зауважити, що з цим сервісом можливі затримки і підтвердження приходить через 1-2 хвилини.

Підписки Instagram — найбільш високооплачувані завдання. За одну підписку дають 30 копійок. Для заробітку переходимо по посиланню і підписуємося на сторінку. Далі повертаємося на v-like.ru і чекаємо підтвердження і надходження грошей. Затримок виникнути не повинно.

Як під'єднати акаунти для заробітку

Аккаунт ВКонтакті під'єднується до сервісу v-like.ru при реєстрації який використовується для входу в особистий кабінет. Додаткових дій з ним проводити не потрібно. Тому заробіток на виконанні завдань Вконтакті доступний для всіх користувачів. Приступити до заробітку можна відразу після реєстрації, для цього потрібно вибрати і виконати будь-які доступні завдання. Наприклад, поставити лайки або вступити в групу.

YouTube — переходимо у вкладку Підписки YouTube і клікаєм по довгому посиланню.

Нам відкриється нове вікно з запитом дозволу на доступ до облікового запису Google. Погоджуємося і все, можна починати заробляти.

Instagram – переходимо у вкладку Підписки Instagram і тиснемо на кнопку Клацніть по посиланню, що б почати процес прив'язки сторінки Instagram до профілю v-like. Після цього нам теж відкриється нове вікно, в якому ми дозволяємо доступ до аккаунту.

Як виконати завдання VK і отримати гроші

Увійдіть в особистий кабінет v-like.ru за допомогою свій сторінки Вконтакті.
Перейдіть на вкладку Вступ VK.
Перед вами з'явиться поточне завдання, яке можна виконати і заробити гроші.
Натисніть на кнопку Виконати.

Перед нами відкриється група або співтовариство. Вступаємо в неї — для цього просто тиснемо на кнопку Вступити.

Повинен з'явитися напис Ви перебуваєте в групі.

Далі закриваємо сторінку і повертаємося до відкритої вкладці v-like.ru. Натискаємо на кнопку Підтвердити.

Радіємо зарахування грошей. Всі зароблені гроші надходять на наш баланс.

Приступаємо до наступного завдання за бажанням. Завдання для заробітку на v-like.ru з'являються часто, тому потрібно регулярно заходити в особистий кабінет і перевіряти не з'явилася ще робота.

Як створити компанію для розкрутки групи на v-like

Крім заробітку в соціальних мережах, сервіс v-like.ru дозволяє розкручувати власні групи або спільноти в соціальних мережах. Розберемо як запустити рекламну компанію і створити своє завдання для розкрутки групи в соціальній мережі ВКонтакті:

Авторизуємось на сайті влайк і перемикаємося вгорі сторінки на кабінет рекламодавця.

У вкладці Послуги Вконтакті вибираємо Підписчики в групу/паблік.

Вставляємо посилання на нашу групу, яку будемо розкручувати.

Вводимо необхідну кількість передплатників (від 10 осіб).

Якщо потрібно, таргетируем по країні проживання.

Натискаємо кнопку Створити.

Чекаємо модерації і запуску рекламної кампанії, не забуваючи попередньо поповнити рахунок.

Щоб уникнути блокування групи Вконтакті за накрутку, необхідно набирати в неї учасників поступово. В перший час не рекомендується набирати більше 100 учасників на добу.

Скільки можна заробити влайк

Тепер розберемо самий цікавий момент — скільки можна заробити  на v-like.ru. Відразу варто відзначити, що на одному акаунті заробити адекватну суму не вийде. Будемо підходити до проблеми в комплексі, а також використовувати реферальну систему.

Отже, нехай у нас є по 10 акаунтів у ВКонтакте, YouTube і Instagram. Протягом дня будемо вступати не більше ніж на 10 груп (по 20 копійок кожна), додавати 20 осіб у друзі (по 10 копійок за кожного) і лайкати 20 записів (5 копійок кожна). Крім того, підписуємося на 20 каналів на YouTube (15 копійок за кожен) і фолловим в instagram 20 осіб (30 копійок за кожного). Таким чином, щодня з одного аккаунта ми будемо отримувати 14 рублів. Тобто з 10 ми отримаємо 140 рублів. Непогано!.

Нехай ми залучаємо 10 рефералів і вчимо їх заробляти з 10 акаунтів. Тоді з кожного ми отримуємо ще по 14 рублів, і ще 140 рублів. А якщо ми приведемо ще 10 рефералів? Тоді заробіток складе 420 рублів, що вже досить непогано, враховуючи, що ми просто сидимо в інтернеті і підписуємося на різні групи. А адже можна повністю перейти на реферальний дохід, займаючись тільки пошуком рефералів і навчаючи їх. Тоді при досягненні 100 рефералів, ваш заробіток складе цілих 1400 рублів. Причому навіть якщо ви припините роботу, він все одно залишиться, тобто це пасивний дохід.

Це ми не врахували ситуацію, якщо ваші реферали будуть запрошувати партнерів. Так як ви отримуєте 10 відсотків від будь-якого заробітку рефералів, то підсумкова сума буде ще вище.
Також можна залучати і рекламодавців, отримуючи 5% від витрачених грошей. Тобто якщо він додасть в групу 1000 людей, ви заробите з цього 30 рублів.

Як вивести гроші з v-like.ru

Заходимо у вкладку Кабінет, під написом Мої гаманці потрібно вказати номери рахунків, на які будуть надходити гроші.

Далі тиснемо Вивід. Вводимо суму, яку збираємося вивести і вибираємо гаманець.

Перед нами з'явиться вікно. Уважно читаємо умови і тиснемо Моя сторінка відповідає правилам.

Далі вибираємо гаманець для виплати грошей та суму, яку хочемо вивести. Натискаємо Підтвердити.

Протягом 14 днів адміністрація перевірить вашу сторінку і виведе гроші вручну.

Вивести гроші з Влайк.ру можна на WebMoney, Яндекс Гроші або на рахунок мобільного телефону. У перших двох випадках нам потрібно мати всього 15 рублів. Для телефону ця сума зростає до 50 рублів.

Біржа по накрутці v-like.ru на відміну від багатьох інших, непогано платить своїм працівникам і дає їм можливість виводити навіть маленькі суми. Заробити на v-like.ru з 1 облікового запису в соціальній мережі можна, але небагато. Ситуацію може змінити залученням рефералів. Для цього потрібно скористатися партнерською програмою сервісу і почати залучати людей за свїм реферальним посиланням .

Якщо використовувати кілька облікових записів для заробітку на v-like.ru ситуація різко змінюється. Залежно від їх кількості ви можете варіювати свій щоденний дохід. Що стосується рекламодавців, ця біржа непоганий спосіб для розкрутки свого проекту. Так як адміністрація не виводить гроші на відверто фейкові сторінки, можна бути впевненим, що така накрутка не викличе підозр у адміністрації соціальних мереж.

Якщо у вас залишилися питання про заробіток на v-like.ru чи ви хочете залишити про біржі свій відгук, але напишіть його в коментарях. Також хочу порекомендувади ще один хороший сервіс для заробітку Вктаргет, тут за виконання завдань платять в два разі більше, ну і не забувайте слідкувати за новинами сайта kliki-doma.at.ua.

Офіційний сайт Влайк.ру: http://v-like.ru/

Категорія: Заробіток в соц.мережах | Переглядів: 1858 | Додав: Midav | Теги: заробіток вконтакті, заробіток в інтернеті, заробіток в соц. мережах, заробіток на лайках, заробіток в соціальних мережах, заробіток в соц.сетях | Рейтинг: 0.0/0
Схожі матеріали
Всього коментарів: 0
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36913
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20810
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19406
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 19001
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18545
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14849
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14528
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10182
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10016
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Відгуки про онлайн казино, чи вірити їм?
Просмотров: 2377
Рейтинг: 0.0

Як вивести payeer на картку Приватбанку швидко
Просмотров: 2598
Рейтинг: 5.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14849
Рейтинг: 5.0

Крауд маркетинг або нова ера якісних посилань для сайту
Просмотров: 1037
Рейтинг: 0.0

Почтовики, як заробити на почтовиках в інтернеті
Просмотров: 1426
Рейтинг: 0.0

ПАММ рахунки Forex – інвестування з Privatefx
Просмотров: 1214
Рейтинг: 5.0

Як розкрутити сайт безкоштовно, всі способи
Просмотров: 888
Рейтинг: 0.0

Як заробляти на сайті QComment, способи заробітку
Просмотров: 2454
Рейтинг: 0.0

MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2742
Рейтинг: 0.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz