Заробіток
П`ятниця, 29.03.2024, 14:39
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4266
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2473
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3171
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2889
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2364
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2731
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8598
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3959
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2678
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3434
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2017 » Січень » 14 » Як заробити більше грошей на Vktarget
21:19
Як заробити більше грошей на Vktarget
Як заробити більше грошей на Vktarget

Більший заробіток на Вктаргет

Vktarget — це один з кращих (якщо не кращий) сайт для заробітку на активності в соціальних мережах. Для отримання грошей користувачам необхідно виконувати самі звичні і повсякденні дії будь-якого обивателя соціальних мереж — ставити лайки, вступати в групи, додаватися в друзі і репостити записи. Однак, на відміну від дозвільного просиджування в соцмережі, vktarget пропонує за цю діяльність ще й гроші.

Розмір отримуваних доходів тут залежить безпосередньо від того, скільки завдань було виконано. Одне завдання має оплату, як правило, від 20 до 60 копійок.

Чи можна заробити більше?

Здавалося б, все просто — використовувати сторінку в соціальній мережі, де виконувати всілякі завдання. Але і тут є свої тонкощі і хитрощі, про які знають не всі роботяги на vktarget. Особливо актуальними ці поради будуть для новачків, які вперше чують про цей сервісі, адже скориставшись запропонованими хитрощами, вони зможуть уникнути найпоширеніших помилок і отримати різні переваги і дізнаються як заробити на vktarget.

Крім vktarget існує безліч інших сервісів, до яких всі ці поради теж можна застосувати.

Як заробити більше на vktarget:

Створити фейковий аккаунт. Це сама проста і дієва порада. По-перше, таким чином вдасться не засмічувати основну сторінку непотрібними репостами і друзями, а по-друге — на ній можна буде встановити саме ті параметри, які потрібні для виконання завдань на vktarget.

На створеній сторінці потрібно правильно заповнити інформацію.

Дуже бажано, щоб місце проживання було в якомусь великому місті — наприклад, Київ. Вік краще всього встановити вище 21 року, стать можна вибрати будь-яку. В якості фотографії взяти зображення з людиною. Неважливо, хто буде на аватарці — сміливо можна взяти фотографію якоїсь незнайомої особистості.

Важливо заповнити додаткову інформацію і додати кілька альбомів і фотографій до них. Наприклад, потрібно, щоб на сторінці були дані про освіту, хоббі і так далі. Достовірність інформації ніхто перевіряти не буде, це все насправді потрібно лише для галочки, тому зовсім неважливо, щоб це все відповідало реальності.

Додати якомога більше друзів. Для цього є безліч відповідних груп, де люди залишають короткі пости на кшталт добавляйтесь. Як правило, це спільноти популярних додатків, де для отримання певних нагород потрібно постійна взаємодія з друзями. Тут доведеться трохи попрацювати, і за одну годину тисячу друзів навряд чи вдасться набрати, але з часом їх число буде рости. Тому доведеться запастися терпінням.

Постійно перевіряти наявність завдань на vktarget. Вони з'являються регулярно, але можна не встигнути і не опинитися в лавах щасливчиків, що розібрали всі замовлення. На жаль, замовників там набагато менше, ніж виконавців, тому наявність нових завдань необхідно регулярно перевіряти, щоб встигнути виконати і отримати оплату.

Зареєструватися у всіх найбільш популярних соціальних мережах. Інструкції щодо заповнення профілю і збільшення його прибутковості були дані вище. Якщо є час і бажання, то можна завести ще кілька акаунтів, і виконувати завдання з них. Таким чином можна збільшити одержувані гроші в 2, а то і в 3 рази.

Крім завдань для звичайних користувачів, є завдання для груп. На цьому теж можна заробити, але доведеться створити свою спільноту і активно розкручувати її. Ціну на рекламу в групі можна визначати самостійно, але краще не переборщити з нею, інакше покупців просто не буде.

Використовувати створені облікові записи та спільноти на інших сервісах на зразок vktarget. Таким чином можна збільшити доходи у декілька разів. Час від часу краще робити перерви. До речі, дуже бажано не вступати в спільноти, пов'язані з наркотиками або порнографією, оскільки в такому разі адміністрація рано чи пізно заморозить аккаунт.

Якщо скористатися цими нехитрими порадами, то можна значно підвищити дохід від цієї діяльності.

Відгуки про сервіс vktarget

Виконавці зазвичай досить добре відгукуються про vktarget — щоб працювати, не потрібно занадто глибоких знань чи виконання якихось надскладних дій. Розчаровує тільки невелика кількість доступних завдань. Крім того, адміністрація Вконтакте нерідко заморожує акаунти виконавців, і це ще одна причина, чому не варто виконувати завдання зі своєю основною сторінки.

Для початку підійде відповідає вищевказаним вимогам сторінка з кількома сотнями друзів і заповненою особистою інформацією. Навіть з її допомогою можна заробляти як мінімум 20 рублів на день, але якщо неухильно дотримуватися всіх порад, дохід буде в кілька разів більше.


Замовники, в свою чергу, вважають, що vktarget встановлює занадто високі ціни на дії. Тому чимало негативних відгуків саме від них. Крім того, високий ризик того, що профіль виконавця заблокують або видалять, або після оплати «куплені» передплатники відразу ж зникнуть.

Альтернативи vktarget

Крім vktarget в інтернеті є безліч інших подібних сервісів, на яких можна заробляти за допомогою акаунтів в соціальних мережах. Краще всього відразу ж зареєструватися на усіх існуючих, щоб отримати максимальну вигоду. Та й досвід роботи на інших сервісах теж не зашкодить.

Аналоги vktarget:

Qcomment.ru — ще один сервіс де можна заробляти на лайках, репостах і ретвитах. Розцінки на qcomment на порядок вище, ніж на інших проектах, і лайк з репостом тут коштують більше 2 рублів. Також тут можна добре заробляти на коментарях.

Vkserfing — Можна виконувати такі ж завдання, як і на vktarget, оплата трішки нижча, але завдань більше. Рекомендую.

Forumok.com — сервіс з досить високою оплатою, але також і високими вимогами до виконавців. Завдання починаються від 2 рублів, але для виконання необхідно мати як мінімум 300 друзів. Саме від кількості друзів на forumok залежить дуже багато, тому чим більше їх — тим краще.

Socialtools — майже те ж саме, що і vktarget, але знаходиться в більш високої цінової категорії. Найпростіших завдань за типом «поставити лайк» або «зробити репост» не так багато, але користуються популярністю замовлення на кшталт запросити 50 друзів.

Як видно, нічого дивного в цьому немає — можна заробити навіть на простих діях в соціальних мережах. Але щоб використовувати свій час найбільш ефективно і вичавити з цього заняття як можна більше грошей, теж є свої хитрощі. І знаючи їх, будь фрілансер зможе почати заробляти на порядок більше. Тепер ви знаєте як заробляти на vktarget, сподіваюся стаття була корисною для Вас! Бажаю удачі у всіх ваших починаннях!

Категорія: Статьї про заробіток | Переглядів: 1643 | Додав: Midav | Теги: Заробіток, заробіток в соц. мережах, заробіток в інтернеті, заробіток в соц.сетях, заробіток в соціальних мережах | Рейтинг: 0.0/0
Схожі матеріали
Всього коментарів: 2
avatar
0
1 gurinov2012 • 23:51, 13.07.2017
На этом сайте действительно можно заработать. Но у меня получается в среднем 10-15 руб. в день. Социальные сети Вконтакте, Фейсбук, Твитер за любую активность систематически банят аккаунд.
avatar
0
2 Midav • 00:28, 14.07.2017
Чтобы не банили аккаунты не только выполняйте задание но и проявляйте хоть маленькую активность, время от времени пишите у себя на стене, добавляйте картинки, ставте лайки и шанс получить бан снизится до минимума.
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36898
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20804
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19391
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 18976
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18535
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14815
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14509
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10171
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10007
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2678
Рейтинг: 0.0

Adbtc.top огляд сервісу для заробітку біткоінів і мій відгук.
Просмотров: 1475
Рейтинг: 5.0

Заробіток в соціальній мережі однокласники
Просмотров: 1055
Рейтинг: 0.0

Заробіток на продажі розміщенні посилань, кращі біржі
Просмотров: 1151
Рейтинг: 0.0

Рекламний рядок від Nolix, заробіток на сайті
Просмотров: 918
Рейтинг: 0.0

Де купити статтю для сайту в інтернеті
Просмотров: 1699
Рейтинг: 0.0

Бінарні опціони для дівчат проста ефективна система торгівлі
Просмотров: 1073
Рейтинг: 0.0

Автоматичний заробіток в мережі інтернет, способи
Просмотров: 6675
Рейтинг: 3.5

Як заробити в інтернеті і не втратити гроші?
Просмотров: 1263
Рейтинг: 0.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz