Заробіток
Вівторок, 19.03.2024, 09:41
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4262
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2472
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3169
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2889
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2362
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2729
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8590
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3954
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2677
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3429
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2017 » Лютий » 13 » Скільки ж і як заробляють популярні ютубери на Youtube
04:31
Скільки ж і як заробляють популярні ютубери на Youtube
Скільки ж і як заробляють популярні ютубери на Youtube

Відеоблогери і заробіток на Ютуб

Як і скільки заробляють ютубери — це питання, яке хвилює багатьох користувачів інтернету. Сьогодні у цій статті ми постараємося максимально докладно висвітлити розміри заробітків ютуберов в інтернеті. Ви дізнаєтеся як і на чому заснований заробіток ютуберів, скільки заробляють початківці і популярні YouTube блогери. В кінці статті ви отримаєте список спеціальних сервісів, які дозволяють подивитися статистику і оцінити доходи власника конкретного YouTube каналу. Зробивши кілька нескладних дій, ви зможете самостійно подивитися скільки заробляють ютубери на своїх відео.

Як заробляють ютубери на ютуб

Більшість ютуберів заробляють на своїх відеороликах кількома способами одночасно. Найпоширенішим і доступним є розміщення контекстної реклами від Google AdSense. Цей спосіб монетизації доступний всім власникам каналів на YouTube. Щоб підключити даний спосіб заробітку, потрібно пройти реєстрацію на Google AdSense, перейти на вкладку Монетизація свого облікового запису Youtube і зробити кілька нескладних налаштувань.

Після проходження модерації, при перегляді відео користувачам буде показуватися контекстна і медійна реклама. Заробіток ютубера буде залежати від кількості переглядів і кліків по даним рекламним оголошенням. Чим більше користувачів клікнуть на рекламне оголошення, тим більше грошей отримає ютубер. Проте, існують і інші способи монетизація каналів на YouTube.

Основні способи заробітку ютуберів

1, Реклама від Google AdSense — доступна для всіх власників каналів на YouTube. Для включення монетизації досить зробити кілька налаштувань на каналі і пройти модерацію 1 раз. Надалі у всіх роликах, в тому числі і завантажених розпочнеться показ контекстної та медійної реклами. Заробіток ютубера в основному буде залежати від кількості переглядів відео. Існує приблизна статистика за сумами доходу в залежності від тематики. За основу береться вартість за 1000 показів. Вона відрізняється від тематики до тематики, але в цілому складає від 0,5 до 2 доларів за 1000 показів.

2, Пряма реклама від рекламодавців — ще один ефективний спосіб заробляти YouTube. Для цього необхідно підключити свій канал на спеціальній біржі, наприклад, EPICSTARS, яка допомагає в розміщення реклами різних товарів і послуг у відеороликах. На даній платформі зібрано велику кількість рекламодавців, а весь процес пошуку рекламних заявок і їх розміщення спрощено.

3, Продаж власних товарів і послуг — цей спосіб підійде тим ютуберам, у яких є можливість здійснювати продаж своїх або партнерських товарів і послуг в інтернеті. Технічно продажу здійснюються за допомогою оглядових відео з додаванням оверлеїв, анотацій, збору абонентської бази, розміщенням посилань в описі до відео. Головною перевагою даного способу є те, що своїм заробітком ви не діліться зі сторонніми сервісами або з компанією Google, а все що ви продали є лише вашим власним доходом.

4, Просування чужих відео каналів і youtube роликів — часто популярні ютубери не проти заробити додаткові гроші, порекомендувавши або розповівши про чужий YouTube канал. Даний спосіб заробітку в основному доступний для розкручених каналів і популярних відеоблогеров, адже саме вони можуть посприяти зростанню трафіку і просування в ТОП інших Ютуб каналів за рахунок власних передплатників і переглядів власних відео роликів.

Скільки заробляють ютубери за перегляди

Існує статистика, яка дозволяє оцінити скільки заробляють ютубери за перегляди і передплатників. Трохи вище ми вже говорили про те, що в основному заробіток ютубера відбувається в момент кліка користувачем по рекламі. Однак, загальноприйнятим орієнтиром для оцінки заробітку є статистика, орієнтована на кількість переглядів. Чим більше переглядів має те чи інше відео, чим більше на ньому заробляє його власник.

Варто сказати, що в Україні вартість 1 кліку по рекламі набагато нижче, ніж за кордоном. Але і тут маючи велику кількість передплатників на каналі і, відповідно, велику кількість переглядів ютубери в Україні заробляють досить пристойні гроші. У таблиці нижче ви можете побачити приблизні суми заробітку в залежності від кількості переглядів відео на каналі.

Таблиця приблизних сум заробітків

10 000 переглядів — заробіток 5-20 $;
100 000 переглядів — заробіток 50-200 $;
1 000 000 переглядів — 500-2000 $;
10 000 000 переглядів — 5000-20000 $.

Середньою сумою за 1 тисячу переглядів в можна вважати 0,5-2 долара. Таким чином, популярні ютубери, які мають більше 1 мільйона передплатників можуть отримувати до 2000 доларів за 1 мільйон переглядів. Дані суми відноситься лише до популярних YouTube блогерів в інтернеті. Якщо ж говорити про початківців, то там суми заробітку зовсім невеликі.

Як дізнатися скільки заробляє ютубер

Існують спеціальні сервіси, які дозволяють дізнатися скільки заробляє той чи інший ютубер на своєму каналі. Дану оцінку можна назвати лише приблизною з тієї причини, що інформація про реальні заробітки власників YouTube каналів не підлягає розголошенню за правилами Google AdSense. Кожен власник YouTube каналу, підключаючи до нього партнерську програму Google AdSense для заробітку, погоджується з правилами про нерозголошення своїх доходів. Тому всі сервіси, які дозволяють дізнаватися ту чи іншу статистику і оцінювати приблизний заробіток ютуберов можна назвати орієнтовними або приблизними. Вони далеко не завжди відображають реальні доходи власників каналів.

Як подивитися скільки заробляють ютубери

Щоб дізнатися скільки заробляє той чи інший ютубер, необхідно перейти на сайт Youtube і знайти власника конкретного відео блогу.

Відкрийте канал ютубера та скопіюйте url з браузерною рядка.

Перейдіть на сайт Vspstats.com та вставте отримане посилання.

Після чого натисніть на кнопку Знайти.

Після обробки запиту на сторінці ви побачите статистику за переглядами, кількість переглядів на добу. Виходячи з цих даних можна обчислити середній заробіток ютубера.

Формула обчислення заробітку ютубера

Перегляди за добу / 1000 * середня ціна кліка в тематиці * курс долара * 30 днів

У підсумку ви отримаєте теоритичну оцінку місячного заробітку власника каналу. Якщо подивитися на фото вище, то сервіс розраховує середній денний заробіток ютубера, розраховуючи його з кількості переглядів відео на добу.

Вартість 1000 переглядів в залежності від тематики

 ігри — 0,3-0,5 долара;
особисті блоги 0,4-0,7 долара;
гумор та приколи — 0,2-0,5 доларів.

Сайти, де можна дізнатися скільки заробляють ютубери

SocialBlade.com — американський сервіс, який дозволяє оцінити суми заробітків на каналі YouTube. Також за допомогою цього сервісу можна здійснити аналіз конкретного YouTube каналу, подивитися ТОП 100, отримати статистику з різних соціальних мереж (Инстаграмм, Twitter) і оцінити кількість передплатників.

WhatStat.ru — російський сервіс, який показує приблизний дохід того чи іншого каналу. На сервісі можна відсортувати власників YouTube каналів за кількістю передплатників або за кількістю переглядів, і отримати приблизну оцінку їх доходів у доларах.

StatSheep.com — іноземний сервіс, який дозволяє аналізувати Ютуб канали. З його допомогою можна оцінити різні показники відео каналів, а також подивитися ТОП найпопулярніших YouTube каналів.

Vspstats.com — російськомовний сервіс, який дозволяє отримати статистику по всіх Ютуб каналах.

Скільки заробляють ютубери в Україні

Трохи вище ви могли ознайомитися з приблизними заробітками найпопулярніших ютуберів у всьому світі, якщо ж говорити про заробітки власників YouTube каналів в Україні, то вони істотно нижчі своїх зарубіжних аналогів. Це залежить від того, що вартість кліка по рекламі в Україні все ще залишається досить низькою. Контекстна і медійна реклама має широке поширення, однак, ціни за 1 клік ще не досягли таких рівнів як в Америці.

Якщо ж говорити про якісь конкретні цифри, то слід розрізняти всіх ютуберів за популярністю. Починаючому ютуберу, який тільки-тільки вирішив обзавестися власним каналом не варто розраховувати на якісь високі доходи. Також варто уважно підійти до вибору тематики для каналу. Існують популярні тематики серед ютуберов: іграти в ігри, смішні відео, блоги про красу і т. д. Такі канали, як правило, цікавлять молодих людей і дівчат у віці від 10 до 25 років. Саме вони є найбільш масовими віпписчиками Ютуб каналів.

Скільки заробляють початківці ютубери

Початківець ютубер може розраховувати на заробіток від декількох сотень доларів в місяць і вище. Тут все залежить від кількості переглядів відео-роликів. Якщо взяти 1 долар за середню вартість за 1000 переглядів, то маючи в місяць 100 000 показів, заробіток складе близько 100 доларів. Для отримання даного заробітку необхідно завантажити 10 і більше відео на Youtube свій канал, набрати перших 1000 передплатників і підключити Google Adsens для монетизації.

Скільки заробляють популярні ютубери

Заробіток популярних ютуберів набагато вище своїх початківців колег. Переконатися в цьому просто, все що потрібно знайти найпопулярніші канали на Ютубі і оцінити доходи їх власників. Нижче ви знайдете список найпопулярніших Ютуб блогерів і приблизну оцінку їх заробітків. Наведені цифри можна вважати лише приблизними.

Юрій Фрост (канал FROST)

кількість передплатників — 5,7 мільйона;
кількість переглядів — 2,2 мільярда;
орієнтовний дохід — 3,5 мільйона доларів.

Юрій Фрост створив свій відеоблог в кінці 2012 року. Популярність його YouTube каналу приносить ігра Minecraft, про яку він записує огляди, а також відео з питаннями і відповідями. Однак, успіх каналу обумовлений не тільки популярністю ігри Minecraft, але і працездатністю самого Юрія. За час роботи його каналу він встиг записати понад 950 відео.

TheKateClapp (Youtube канал Каті Трофімової)

кількість передплатників — 4,9 мільйона;
кількість переглядів — 510 мільйона;
орієнтовні доходи — 900 тисяч доларів.

Любов до видеоблів з'явилася у Каті ще в 16 років. Спочатку вона записувала простенькі відео зі свого особистого життя, однак зараз, завдяки своїй популярності, Катя Трофімова бере участь у розважальних проектах на телебаченні. А також з успіхом продовжує вести скетч-шоу на Youtube.

Sasha Spilberg (канал Саші Спілберг)

кількість передплатників — 4 мільйони;
кількість переглядів — 591 мільйонів;
орієнтовні доходи — 900 тисяч доларів.

Ходять чутки, що справжнє прізвище Сашка зовсім не Спілберг, а доходи з відео каналу навіть не перекривають витрат на його просування. Однак, правда це чи ні не можна сказати достовірно.

На завершення цієї статті потрібно сказати, що незважаючи на те, що заробітки ютуберів здаються високими, а гроші заробляються ними легко і в інтернеті, все ж і у цієї медалі є зворотна сторона. Як правило, заробіток ютубера на пряму залежить від відвідуваності і популярності його каналу, а значить у кінцевому рахунку від часу і сил, яке він вкладає у створення і розвиток каналу. Сподіваємося, що наша стаття була вам корисною і допомогла дізнатися як і скільки заробляють ютубери в інтернеті. Якщо у вас залишилися якісь питання або ви хочете написати свій відгук про даній статті, то залиште свій коментар після даній статті.

Категорія: Статьї про заробіток | Переглядів: 3760 | Додав: Midav | Теги: Заробіток, заробіток в соц. мережах, заробіток в інтернеті, заробіток на ютуб | Рейтинг: 0.0/0
Схожі матеріали
Всього коментарів: 0
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36894
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20796
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19391
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 18972
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18530
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14809
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14499
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10168
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10001
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Як накрутити голоса в голосованнях, накрутка голосів
Просмотров: 2475
Рейтинг: 0.0

Системи активної реклами; CAP, букси, поштовики, як заробити новачкові
Просмотров: 1456
Рейтинг: 0.0

Чи можна вірити бінарним опціонам IQ Option
Просмотров: 1006
Рейтинг: 0.0

Баннерний серфінг, як і скільки грошей можна заробити?
Просмотров: 1184
Рейтинг: 0.0

Заробіток на перегляді коротких відео роликів в інтернеті
Просмотров: 9378
Рейтинг: 3.2

Професійне наповнення форумів, постинг
Просмотров: 1336
Рейтинг: 0.0

Брокер Olymp Trade: відгуки, бонус, рейтинг і огляд
Просмотров: 1472
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2472
Рейтинг: 0.0

Як заробити в інтернеті 20$
Просмотров: 1535
Рейтинг: 0.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz