Заробіток
П`ятниця, 26.04.2024, 03:12
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4279
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2480
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3176
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2908
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2392
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2744
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8628
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3965
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2687
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3441
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2017 » Жовтень » 12 » Як залучити рефералів в ігри з виведенням грошей?
22:19
Як залучити рефералів в ігри з виведенням грошей?
Як залучити рефералів в ігри з виведенням грошей?

Реферали для ферм з виводом грошей

Досить багато інтернет-користувачі, які грають в різноманітних ігри з виведенням грошей і відповідно, заробляють з їх допомогою гроші, рано чи пізно замислюються про набір рефералів в ці ігри, що власне навіть не дивно, адже з реферелами в подібних іграх можна набагато більше заробити, ніж поодинці, а в деяких іграх, тобто в тих, в яких є так звані «бали (кеш поінти)» для виведення коштів, без них, тобто без рефералів, і зовсім практично неможливо щось заробити.

Однак, як показує практика, більшість з тих, хто наважується почати набирати рефералів, з тих чи інших причин не мають уявлення, як всю цю справу реалізувати, а точніше, як їх залучати, власне, саме тому, я і вирішив в сьогоднішній статті розповісти , як залучити рефералів в ігри з виведенням грошей.

Насправді, способів залучення рефералів є дуже і дуже багато, про деякі я вже розповідав раніше, про якісь, швидше за все, розповім в найближчому майбутньому в своїх нових статтях. Але, ось, що стосується сьогоднішньої статті, то в ній, я з вами поділюся реально робочим способом набору активних рефералів в ігри з виведенням грошей, за допомогою якого досвідчені рефоводи набирають собі практично на повному автоматі безліч активних рефералів в будь які економічні онлайн ігри з виведенням грошей.

Робочий спосіб набору активних рефералів в ігри з виведенням грошей

Даний спосіб буде полягати в залученні рефералів за допомогою банерної реклами. Банерна реклама сьогодні, це не просто найпопулярніший і простий у використанні спосіб реклами в інтернеті, але і, найдешевший і водночас дійсно ефективний спосіб залучення рефералів. Саме тому вона і користується величезним попитом серед рефоводів.

Ви коли-небудь замислювалися, для чого на кожному ігровому проекті в спеціальному розділі адміністрація розміщує безліч барвистих рекламних банерів? Так-так, саме для того, щоб кожен, хто надумає залучити собі рефералів, міг ними скористатися, що ще раз доводить, що застосовувати банерну рекламу для залучення рефералів в ігри з виведенням грошей дуже просто, адже ніяких рекламних матеріалів для цього придумувати і шукати не потрібно, просто, як то кажуть, бери готове і користуйся.

Залучати рефералів за допомогою банерів дуже і дуже просто, зараз поясню, як це робиться:

1, Насамперед потрібно знайти тематичний сайт або кілька, який буде задовольняти ваші вимоги. Зробити це, можна як самостійно - використовуючи пошукову видачу, так і за допомогою спеціальних сервісів, які іменуються «біржами банерної реклами». У першому випадку, ви будете самостійно шукати сайти, і домовлятися з веб-майстрами про розміщення свого банера (оренда рекламного місця під свій банер) на їх ресурсі, а в другому - процес пошуку і розміщення буде здійснюватися вами, так би мовити в напівавтоматичному режимі, за допомогою спеціального функціоналу, який є на кожному такому сервісі.
2,Потім, оплатити розміщення;
3,Ну, а потім вже, залишиться тільки чекати віддачу, тобто рефералів.

Шукати тематичні сайти для оренди банерних місць я рекомендував би за допомогою спеціальних «бірж банерної реклами». Перш за все тому, що це набагато зручніше і швидше, адже вам не потрібно буде по кілька днів зв'язуватися з адміністраторами сайтів і домовлятися з ними про розміщення банерів. Вся це справа на таких ресурсах, здійснюється практично на повному автоматі (без участі адмінів) і відразу ж, як тільки буде проведена оплата розміщення.

Нижче, я як раз таки і поділюся з вами кількома надійними сервісами, які дозволять вам розміщувати банерну рекламу на автоматі на будь-якому зручному вам ресурсі:

1. Rotaban - найкраща в своєму роді біржа для покупки банерних місць. З її допомогою, ви зможете розміщувати свої банери на 30-ти денний термін на будь-якому вподобаному вам сайті. Пошук майданчиків і покупка рекламного місця на цьому ресурсі здійснюється в розділі сайту - «Купити». Там же, ви знайдете дуже хороший функціонал для сортування всіх доступних для розміщення майданчиків за певними критеріями. Ціни розміщення тут більш ніж прийнятні.

2. Linkslot - ідеальний, на мій погляд, сервіс для набору рефералів в ферми з виведенням грошей. Цікавий він насамперед тим, що на ньому є майданчики з тематичним трафіком. Знайти їх і розмістити на них свій банер можна в розділі «Купити рекламу», вибравши відповідну тематику - «Інвестиції, заробіток і ферми»:

Там же, є і інші настройки (відвідуваність, клікабельность і ціна за тиждень), погравшись  з якими, ви зможете підібрати для себе задовольняючий ваші потреби проект для розміщення на ньому свого рекламного банера. У загальному і цілому, сервіс дуже хороший. З його допомогою, ви без проблем і при мінімальних витратах, зможете залучати собі активних рефералів, тому що всі вони будуть йти з тематичних ресурсів.

Далі, поділюся з вами ще кількома сервісами, за допомогою яких так само успішно можна залучати рефералів практично в будь-які інвестиційні ігри.

3. Teaser - на відміну від вище перерахованих проектів, на цьому сервісі рекламні банери можна розміщати не на певний час (на добу, тиждень, місяць), а на певну кількість показів.

Чим хороший цей проект? По-перше, тут є хороша база (понад 500 тис. Осіб) потенційних клієнтів, які можуть стати вашими рефералами. По-друге, рекламуватися не дуже то і дорого. Середня вартість 1000 показів банера - 60 руб.

4. Taxi-Money «Кликс» - з інвестиційної ігрою Taxi-Money, впевнений, багато хто вже знайомі. Так ось, в цій ігрі, як і на багатьох інших іграх, є можливість розміщувати рекламні банери на певну кількість днів. Ось тільки, якщо інші подібні ігри продаж банерів здійснюють всі через той же вище згаданий проект Linkslot, то на таксі Моней вся ця справа реалізується в спеціальному розділі ігри - «Кликс». При цьому, розмістити свій банер на Taxi Money ще простіше, ніж через Linkslot. Для цього всього лише потрібно зайти в розділ «Кликс», а потім, в меню «Реклама» вибрати підрозділ «Банери» і перейти в нього. Ну, а далі вже, залишиться справа за малим, тиснете кнопку «Додати банер», після чого з'явиться форма додавання банера:

Цю форму само собою потрібно буде заповнити і натиснути кнопку «Продовжити», після чого рекламний банер почне обертатися на сайті, якщо звичайно грошей для його оплати буде досить. Ну, а якщо немає, то потрібно буде поповнити рахунок будь-яким зручним способом на суму, якої бракує.

 Розміщувати на Taxi-Money найкраще банери розміром 100х100 або 200х300 px., Перш за все тому, що вони більш помітні на сайті, та й розміщуються на всіх сторінках Taxi-Money. Так, їх розміщення буде коштувати дорожче, але повірте, вихлоп від них буде набагато кращим, ніж від того ж банера розміром 468х60 px., І все через те, що він ротується тільки у фреймі серфінгу.

Так само, зі свого досвіду можу сказати, що за допомогою банерної реклами від Taxi-Money дуже добре і швидко можна набрати рефералів саме в нові ігри з виведенням реальних грошей. Напевно, запитаєте чому? Та тому, що більшість користувачів, які зареєстровані в ігрі, а це понад 630 тис. Чоловік, вже давним-давно грають в інші популярні ігри, а ось про нові, далеко не всім відомо, саме тому, кожен з них, може стати вашим рефералом, і швидше за все, навіть активним. Так що там говорити, я сам особисто, саме на Taxi-Money дізнаюся про появу нових ігор.

Ось власне і все проекти, які я б радив використовувати для набору рефералів в ігри. Само собою, залучати рефералів, це справа не з легких, але я впевнений, що з їх допомогою, ви полегшите собі цю задачу.

Категорія: Корисні статьї | Переглядів: 991 | Додав: Midav | Теги: реферали, економічні ігри, ігри на гроші | Рейтинг: 0.0/0
Схожі матеріали
Всього коментарів: 0
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36915
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20810
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19407
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 19003
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18549
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14849
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14531
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10185
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10017
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Скам Mine Minerals, продажа кристалів
Просмотров: 1259
Рейтинг: 0.0

Як заробляти на переглядах відео YouTube
Просмотров: 4718
Рейтинг: 0.0

Хороший заробіток в фейсбук, Де заробити на Facebook?
Просмотров: 4769
Рейтинг: 0.0

Заробіток яндекс грошей в інтернеті
Просмотров: 1034
Рейтинг: 0.0

Як залучити рефералів в ігри з виведенням грошей?
Просмотров: 990
Рейтинг: 0.0

Кращий рейтинг заробітку в інтернеті
Просмотров: 1118
Рейтинг: 0.0

Де реально заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 1888
Рейтинг: 0.0

Де заробляють в інтернеті без обману
Просмотров: 2183
Рейтинг: 0.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20810
Рейтинг: 4.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz