Заробіток
Неділя, 28.04.2024, 16:25
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4283
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2483
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3179
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2912
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2396
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2746
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8631
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3969
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2690
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3444
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2017 » Січень » 16 » Просування спільноти в соціальних мережах, сервіси накрутки
17:34
Просування спільноти в соціальних мережах, сервіси накрутки
Просування спільноти в соціальних мережах, сервіси накрутки

Накрутка соціальних мереж

Один з найбільш ефективних способів забезпечити значний приріст трафіку на сайті — організувати грамотне і ефективне просування спільноти в соціальних мережах. Відверто кажучи, маркетинг в інтернеті зараз переживає суттєві зміни і повільно, але вірно переходить в соціальні мережі. Звичайна реклама на тематичних сайтах вже не володіє такою ефективністю, як раніше. Контекстна реклама нерідко не виправдовує витрат і в ряді випадків виявляється практично непотрібною.

Щоб йти в ногу з часом і випробувати всі переваги сучасних підходів в мережевому маркетингу, розкрутку сайту можна організувати в соціальних мережах. Просування групи — завдання, однак, не з простих, тому доведеться приділити цьому чимало часу і уваги.

Вконтакті

Один тільки Вконтакті чого варто: число зареєстрованих там користувачів вже давно перевалило за 100 мільйонів, а аудиторія поширюється серед усіх країн СНД. Навіть в Європі та США у деяких людей з'являються причини зареєструватися в ції соціальній мережі.

І це є величезною перевагою для будь-якого вебмайстра який шукає способи залучити трафік на свій ресурс. Звичайно, щоб домогтися підвищення відвідуваності, потрібно буде багато продумати, але результат вартий зусиль.

Google +

Кнопка +1 від Google — геніальний інструмент, створений відомим IT-гігантом. Він представляє з себе просту кнопку, яку можна вставити на кожну сторінку сайту, і в користувача буде можливість поставити свого роду лайк. Головна перевага, втім, полягає саме в тому, що він значно покращує SEO-показники сайту.

Вірусний маркетинг

Це дуже цікавий спосіб різко набрати популярність в будь-якій соціальній мережі. Для цього потрібно всього дві речі — цікавий контент і стартова аудиторія. Відмітна особливість — це вибуховий контент, який буде цікавий практично всім людям без винятку. Опублікувавши такий пост, можна добитися величезної кількості репостов у вкрай короткі терміни.

І тут важливо уміло вставити посилання на свій сайт, щоб залучити нових відвідувачів. Кількість відвідувачів, в свою чергу, безпосередньо залежить від того, наскільки вдало і грамотно вдасться розкрутити групу свого ресурсу або товару.

Дуже важливим фактором тут є якість надаваних послуг або товарів. Якщо вони будуть на високому рівні, то успіх забезпечений. Іншими словами, в першу чергу слід прагнути заробити хорошу репутацію — десять задоволених клієнтів, готових звернутися ще раз, обов'язково порадять сайт своїм друзям і знайомим, а сто невдоволених клієнтів швидше за все стануть першими й останніми.

Індивідуальний підхід і спілкування з потенційними клієнтами

Коли людина може написати адміністрації проекту прямо в соціальних мережах, це величезний плюс. Таким чином користувачеві в рази зручніше зв'язатися і уточнити якісь деталі. Підтримка, яка здійснюється за допомогою телефонних ліній або електронної пошти не настільки зручна, хоча і вона має бути, якщо це можливо влаштувати.

Тут велике значення набуває грамотність і ввічливість спілкування з потенційним клієнтом. Такі речі, по суті, є одними з найважливіших складових обличчя компанії.

Ще одна перевага використання соціальних мереж — це висока швидкість і якість індексації. Роботи, що займаються індексуванням сторінок в інтернеті, в першу чергу відвідують саме соціальні мережі. Це стосується всіх найбільш популярних пошукових систем, у тому числі Google і Яндекс.

Інструменти для просування

Розмови та поради — це тільки підготовка до процесу. Але рано чи пізно потрібно приступати до справи, а для цього потрібні спеціальні сервіси, які надають послуги по швидкому і ефективному просуванню в соціальних мережах. Нижче будуть розглянуті деякі з них з описом недоліків і переваг.

Vktarget

Один досить популярний сервіс, що підтримує Фейсбук, Однокласники, Твіттер, Instagram, Ютуб і, як можна здогадатися з назви, Вконтакті. Цей серфіс дуже добре підходить для накрутки статистики і лайків. Але, на жаль, на цьому його корисність обмежується — якість акаунтів більшості користувачів залишає бажати кращого. При поверхневому погляді навскидку можна сказати, що майже всі вони створені лише для того, щоб виконувати саме оплачувані дії.

Функціональність проекту, однак і на досить високому рівні, і зручності з використанням можуть позаздрити багато інших. Підводить тільки відверта гонитва за кількістю, а не якістю. Втім, у деяких випадках саме це і потрібно, тому навіть такому ресурсу знайдеться цілком гідне застосування.

Переваги

Невелика ціна за одну дію;
Присутня автоматична перевірка, що дуже заощаджує час і сили;
Відсутність будь-якої конкуренції між замовниками. Це викликано тим, що ціна завдань встановлюється автоматично системою;
Можливість використовувати таргетинг по містах, кількістю друзів, статі й віку. Багатьом проектамтаких функцій не вистачає;
Присутня навіть безкоштовна телефонна лінія техпідтримки;
Якщо є сумніви з приводу будь-якого виконавця, можна поскаржитися і заблокувати несумлінного працівника;
Щоб відвести підозри в накрутці, є функція обмеження кількості виконань на добу. Таким чином можна уникнути блокування облікового запису в соц.мережі.

Недоліки

Не надто «правдоподібні» акаунти виконавців. Найчастіше сторінки заповнені оплачуваними репостами. Це особливо видно, якщо поглянути на сторінки користувачів в Twitter і Instagram;

Ціна на лайки в Instagram досить висока, при цьому якість трафіку, що залучається явно низький;

Forumok

Forumok — один з найпопулярніших  сервісів на даному ринку послуг.

Переваги

Дуже велика кількість підтримуваних соціальних мереж (Вконтакте, Одноклассники, Facebook, Twitter, Мій Світ, Google+ і YouTube);

Висока популярність обумовлює наявність величезної кількості виконавців, що гарантує швидке виконання замовлення;

Переважна більшість виконавців — не боти, а реальні люди.

Недоліки

Відсутність Instagram в списку підтримуваних соцмереж;

Дещо незручний процес перевірки виконання замовлень. Це особливо неприємно тим рекламодавцям, у яких є безліч груп і проектів;

Відсутність будь-яких способів автоматизувати перевірку завдань.

В цілому ресурс, хоч і відрізняється своїми не надто приємними особливостями в деяких відносинах, є одним з кращих, якщо не найкращим, в російськомовному сегменті інтернету. Його головна перевага полягає в тому, що він, на відміну від багатьох інших подібних проектів, пропонує саме розкрутку, а не накрутку.

Vprka

Vprka пропонує розкрутку в ВК, Фейсбуці, Твіттері, Google+, YouTube і Однокласниках. Цікаво, що на сайті іноді проводяться конкурси з нагородами у вигляді фішок. Фішки — це така бонусна валюта, яку не можна вивести, але її можна використовувати для оплати завдань. Присутні такі цікаві рішення, як аукціони, клуби, біржі та лотереї. Там можна заробити як фішки, так і рублі.

Переваги

Автоматична перевірка завдань;

Ціна встановлюється автоматично;

Чимало виконавців, які в більшості своїй також не безликі боти, а справжні люди.

Недоліки

Не дуже зручна авторизація, що вимагає підключення акаунтів в кожній соціальній мережі.

Висновок

Не можна сказати, що самостійно просувати свою групу в соціальній мережі — непосильне завдання. Впоратися з нею може кожен, але тільки за умови, що буде грамотно використовувати різні інструменти і способи. Одне з найважливіших правил — це не переборщити. Просування в соціальних мережах потрібно проводити поступово, щоб відвести від себе зайві підозри. В іншому випадку адміністрація соцмережі може почати розслідувати раптовий стрибок популярності, швидше за все виявить, що були використані не зовсім чесні методи. У всьому іншому багато премудростей не потрібно, головне — знати міру.

Категорія: Накрутка в інтернеті | Переглядів: 1571 | Додав: Midav | Теги: накрутити, накрутка лайків, накрутка голосів, накрутка репостів, накрутка | Рейтинг: 0.0/0
Схожі матеріали
Всього коментарів: 0
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36919
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20815
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19412
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 19008
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18552
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14854
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14534
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10188
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10021
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Заробіток на читанні анекдотів і перегляді фоток Uh.ru
Просмотров: 1232
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2396
Рейтинг: 0.0

Як заробляти Вконтакті - детальна інструкції для новачків
Просмотров: 1486
Рейтинг: 0.0

Як можна заробити в соціальних мережах в інтернеті
Просмотров: 1355
Рейтинг: 4.4

Заробіток в інтернеті на лайках в соц. мережах
Просмотров: 6927
Рейтинг: 5.0

Просування і заробіток на Webartex
Просмотров: 1686
Рейтинг: 0.0

Як заробляти на CPA партнерках, кращі способи
Просмотров: 1348
Рейтинг: 0.0

Як заробити в інтернеті і не втратити гроші?
Просмотров: 1267
Рейтинг: 0.0

Дропшиппінг що це? Свій бізнес без вкладень
Просмотров: 1037
Рейтинг: 0.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz