Заробіток
Неділя, 28.04.2024, 19:25
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4283
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2484
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3179
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2912
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2396
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2746
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8631
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3969
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2690
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3444
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2017 » Лютий » 22 » Як заробити на розсилках в інтернеті, кращі сервіси для розсилок
22:12
Як заробити на розсилках в інтернеті, кращі сервіси для розсилок
Як заробити на розсилках в інтернеті, кращі сервіси для розсилок

Заробіток на емейл розсилках

У цій статті ми детально розглянемо заробіток на розсилках в інтернеті. Ви дізнаєтеся як можна створити власну розсилку, які сервіси дозволяють зробити це безкоштовно, а також розглянемо основні способи заробітку на е-mail розсилках в інтернеті.

Як заробляють на розсилках

Заробіток на розсилках в інтернеті більше всього доступний власникам сайтів або людям, які володіють базами передплатників.

Заробіток на розсилках в інтернеті став популярний кілька років тому і з тих пір активно і бурхливо розвивається. Власники великих баз передплатників можуть заробляти великі гроші в інтернеті, рекламуючи в листах свої або партнерські продукти чи товари. Найчастіше заробляють на розсилках інфобизнесмени, для них створення бази передплатників є основним джерелом доходу. Але останнім часом створювати власні розсилки сталі і прості блогери. Будь-який власник власного сайту може розмістити на його сторінках спеціальну форму підписки і збирати власну базу передплатників. По ній можна рекламувати як нові статті на сайті, власні инфопродукти, так і послуги по партнерській програмі.

Суть заробітку проста: збираєте базу передплатників і відправляєте їм серію рекламних листів. В кожному листі ви рекламуєте свій або партнерський продукт. Всі доходи, отримані від продажу, є вашим заробітком.

Способи заробітку на розсилках

Реклама. Розміщення реклами в листах та відправка їх по власній базі передплатників – один з основних способів який дозволяє заробляти на розсилки в інтернеті. Якщо у вас вже зібрана база від 500 чоловік і більше, то ви можете пропонувати іншим людям розміщувати рекламні банери в ваших випусках або розсилати по своїй базі рекламні листи за гроші. Вартість одного листа залежить від тематики розсилки, відкриттям листів, клікабельності і кількості передплатників. В середньому можна сказати, що для бази від 1000-2000 передплатників вартість одного рекламного листа від 400 рублів і більше. При цьому рекламних випусків може бути 1 і більше на добу. Не складно порахувати, що лише дохід від реклами може скласти від 12 000 рублів на місяць. Щоб база не продала, варто чергувати рекламні листи та листи з корисним безкоштовним контентом. У цьому випадку відкриваємість і клікабельність будуть набагато вище і вартість відправлення 1 рекламного листа по базі буде дорожче.

Інфопродукти. Дуже часто власниками розсилок є інфобизнесмени, які створюють і продають власні інфопродукти в інтернеті. Для цього як раз збирається база передплатників.

Заробіток на власних інфопродуктах дуже поширений в даний час. Він дозволяє заробляти від 100 000 рублів і більше в місяць. Все залежить від попиту на той продукт, який ви пропонуєте передплатникам, від його вартості й від ступеня довіри, яке склалося у вас з передплатниками.

Продаж партнерських продуктів. У власній базі можна розсилати листи з партнерськими посиланнями на товари або послуги в інтернеті. Отримавши такий лист на свій е-mail, зацікавлений користувач, клікнувши по вашому партнерському посиланню і оплативши послугу, що приносить вам дохід. Заробіток буде залежати від кількості оплат, які вчинили передплатники за вашим партнерським посиланням. Рекламувати в розсилці найкраще близькі за тематикою товари і послуги. У цьому випадку конверсія і продаж буде значно вище. Наприклад, якщо ви ведете блог про заробіток в інтернеті, то краще всього буде рекламувати по базі партнерські продукти по заробітку в сервісах justclick.ru, glopart.ru і paysystem.tv. Ці сервіси спеціалізуються на продуктах по заробітку в інтернеті. Якщо у вас інша тематика розсилки, до неї необхідно підібрати відповідні партнерські продукти або послуги.

Види розсилок

Автоматична серія листів. Платні сервіси поштових розсилок дозволяють налаштувати автоматичну розсилку листів. Необхідно заздалегідь скласти листи, які будуть отримувати передплатники, які потрапили в базу. Листи будуть приходити з тим інтервалом, який ви заздалегідь поставите в налаштуваннях. Наприклад, ви можете створити автоматичну серію, коли кожен день до передплатника буде приходити 1 лист. При цьому розрахунок часу відсилання вважається від моменту, коли людина підписалася на базу. Тобто, налаштувавши автоматичну серію листів 1 разів, новим передплатникам будуть постійно вирушати заздалегідь підготовлені листи.

Миттєва розсилка. Дана розсилка дозволяє в поточному режимі часу відправити лист по базі всім тим людям, які зараз числяться в передплатниках. Людина, яка підпишеться на розсилку на наступний день або після, цей лист не отримає. Миттєва розсилка підходить для надсилання нових матеріалів або для рекламування різних релізів. Щоб заробляти на миттєвій розсилці, необхідно постійно створювати та надсилати рекламні листи в той час, як автоматична серія дозволяє заробляти в пасивному режимі.

Як зробити розсилку листів

В інтернеті існують спеціальні сервіси, які дозволяють створити власну розсилку. Зробити це можуть як власники сайтів, так і люди, у яких сайту немає. Всі сервіси поштових розсилок можна розділити на дві великі групи:

безкоштовні сервіси, на яких створити розсилку може будь-який бажаючий;
платні сервіси розсилок.

Безкоштовні сервіси мають, як правило, ряд обмежень для власників: на них не можна продавати рекламу ні своїх, ні чужих послуг або товарів. Вони гарні для залучення трафіку на сайт або передплатну сторінку. Платні послуги не мають таких обмежень. На них можна створювати як миттєві, так і автоматичні серії листів і рекламувати будь-які товари і послуги в інтернеті. Для підвищення ефективності платні і безкоштовні сервіси можна використовувати одночасно для різних цілей. За допомогою безкоштовних набирати базу передплатників для своєї платної розсилки і розсилати нові статті, які з'являються на вашому сайті. А за допомогою платних сервісів монетизувати базу передплатників.

Безкоштовні сервіси розсилок

Feedburner.google.com – це безкоштовний сервіс від Google. Він дозволяє створити розсилку для сайтів і блогів. Реєстрація безкоштовна. Для створення розсилки необхідно прив'язати rss – канал сайту до сервісу і розмістити на сторінках сайту форму підписки. У цьому випадку відвідувачі, зайшовши на ваш сайт, будуть підписуватися в базу і отримувати на свій емейл всі нові статті, які публікуються на сайті.

Щоб залучити більше відвідувачів на свій сайт, відправляєте скорочену версію статті, а продовження пропонуєте читачам прочитати на вашому сайті. У цьому випадку передплатнику вашого блогу на е-mail прийде лист про те, що на вашому сайті викладена нова стаття, він побачить її назву і початок тексту, після чого буде посилання, натиснувши на яке, він потрапить на повну версію статті на сайті в інтернеті. У цьому випадку, набравши певну кількість передплатників, ви будете отримувати трафік на нові публікації за допомогою безкоштовної розсилки від Feedburner, що дуже добре позначається на поведінкових показниках сайту і дозволяє вивести нову статтю в Топ в короткий час.

Subscribe.ru – це найстаріший та найвідоміший сервіс безкоштовних розсилок в інтернеті. Реєстрація на сайті безкоштовна. Після неї будь-який бажаючий може створити власну розсилку. Розсилкам присвоюється одна з наступних категорій: бронзова, срібна та золота. Всі нові розсилки є бронзовими і не публікуються в основному каталозі. Але це легко виправити. Зробіть кілька випусків і напишіть в адміністрацію з тим, щоб вашу розсилку привели в розділ «Срібні». У цьому випадку вона буде публікуватися на головній сторінці Subscribe.ru і доступна всім бажаючим. Щоб набирати передплатників на Subscribe.ru необхідно розмістити на сторінках свого сайту спеціальну форму підписки. Просувати розсилку й набирати передплатників можна за допомогою різних методів на сервісі Subscribe.ru. Приміром, рекламувати її в групах або за допомогою сервісу Раскрутись.

Платні сервіси розсилок

Смартреспондер – дуже популярний відомий сервіс e-mail розсилок. Сервісом можна користуватися безкоштовно до 1000 передплатників. На безкоштовному акаунті є маса обмежень, але тим не менш, абсолютно безкоштовно можна випробувати в роботі один з найпопулярніших сервісів. Ви зможете створити автоматичну серію листів, так і відправляти миттєві листи своїм передплатникам. Згенерувавши спеціальну форму підписки і розмістивши її на сайті, ви будете набирати власну базу передплатників абсолютно безкоштовно. Також Смартреспондер дає можливість розміщення в каталозі розсилок. В цьому випадку всі передплатники на сайті Смартреспондер можуть підписуватися на вашу базу, перейшовши до загального каталогу.

Justclick.ru – багатофункціональний сервіс, на якому можна заробляти не тільки на розсилках, але і на власних та партнерських інфопродуктах. Justclick.ru – це один з основних сервісів інфобізнесменів. На ньому є можливість створювати одностраничники, власні товари, прив'язати систему отримання платежів і зробити партнерську програму. Якщо ви хочете заробляти на партнерських інфопродуктах, то в каталозі ви можете знайти інфопродукти з будь-якої тематики. Їх можна відсортувати за рейтингом і кількістю виплат. Підключіть вподобану партнерську програму і отримаєте реферальне посилання. Рекламувати його можна як на власному сайті, так і на форумах та соцмережах в інтернеті.

Де взяти передплатників

Розмістити форму підписки на своєму сайті. Після того, як ви зареєструвалися в одному з вищевказаних сервісів поштових розсилок, вам необхідно згенерувати форму підписки. У ній необхідно вказати базу, в яку будуть збиратися ваші передплатники. І після цього згенеруйте спеціальний html–код, який потрібно розмістити на сторінках вашого сайту. Розміщувати форму найкраще або в сайдбарі, або внизу кожної сторінки після статті. Щоб люди охоче підписувалися, необхідно створити безкоштовність — безкоштовний корисний продукт, який був би цікавий вашим передплатникам. Це може бути безкоштовний відео-курс або невелика книга в PDF-форматі.

Передплатна сторінка. Ви можете створити спеціальну передплатну сторінку, так званий одностраничник з формою підписки. Щоб набирати базу з допомогою одностраничника, необхідно не тільки розмістити на ньому форму підписки, але і залучати трафік на цю сторінку. Якщо у вас немає власного сайту, то отримати трафік на передплатну сторінку можна кількома способами: рекламувати сторінку в соціальних мережах, Subscribe, на форумах або налаштувавши платну рекламу в Яндекс Директ. Найефективнішим способом для набору бази через передплатну сторінку Яндекс Директ. Однак, перш ніж настроювати платний трафік, необхідно ретельно підготувати і відтестувати розсилку для того, щоб порахувати конверсію і максимальну вартість за залучення одного передплатника.

У цій статті ми докладно поговорили про те, як заробляти на е-mail розсилках в інтернеті. Для новачків рекомендуємо почати з безкоштовних способів набору бази за допомогою власного сайту. Для цього зареєструйтесь на сайті Смартреспондер і згенеруйте форму підписки, розмістивши її на сторінках вашого сайту, ви зможете набрати першу 1000 передплатників абсолютно безкоштовно. Щоб розсилка постійно приносила вам дохід, створіть кілька рекламних листів і встановіть їх в автоматичну серію.

Категорія: Статьї про заробіток | Переглядів: 1561 | Додав: Midav | Теги: Заробіток, заробіток в інтернеті, заробіток на розсилках, розсилки в інтернеті | Рейтинг: 0.0/0
Схожі матеріали
Всього коментарів: 0
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36919
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20815
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19412
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 19008
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18552
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14854
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14534
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10188
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10021
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Заробіток на бінарних опціонах з 24option, інструкція
Просмотров: 1295
Рейтинг: 0.0

Як заробити на спілкуванні в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 3743
Рейтинг: 0.0

Як стати фрілансером, що для цього потрібно
Просмотров: 1082
Рейтинг: 0.0

Як зробити меню групи своїми руками або через сервіс
Просмотров: 1310
Рейтинг: 0.0

Заробіток на браузері, перегляд реклами в інтернеті
Просмотров: 1503
Рейтинг: 0.0

Заробіток на коротких ссилках з сервісом Shorte
Просмотров: 1393
Рейтинг: 5.0

Як заробити на Forumok, способи заробітку на Форумок
Просмотров: 3830
Рейтинг: 0.0

Як зареєструватися і створити рахунок в системі Payeer
Просмотров: 2556
Рейтинг: 0.0

Що таке рерайтинг, секрети і інструкції для початківків
Просмотров: 2016
Рейтинг: 0.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz