Заробіток
Субота, 20.04.2024, 05:35
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4278
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2478
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3176
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2908
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2391
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2742
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8628
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3965
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2685
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3440
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2018 » Травень » 28 » Заробіток на перегляді коротких відео роликів в інтернеті
20:14
Заробіток на перегляді коротких відео роликів в інтернеті
Заробіток на перегляді коротких відео роликів в інтернеті

Гроші за перегляд відео роликів

Не у всіх новачків виходить заробляти в інтернеті, тому що вони вибирають занадто складні методи. Поки не отримаєш перші гроші, не увійдеш у смак, тому потрібно правильно оцінювати свої сили. Краще почати з чогось простого і поступово розвиватися, ніж просто розчаровуватися у віддалених заробітках.

Заробіток на перегляді коротких відео від 1000 рублів в день, здається нездійсненним, але всього можна досягти при великому бажанні. Створено багато сервісів, через які накручуються перегляди. Якщо використовувати відразу всі системи, то можна істотно підвищити прибутковість. Ніщо не заважає запускати відео відразу на декількох вкладках.

Vizona сервіс для заробітку на перегляді коротких відео

Даний проект створений спеціально для заробітку на переглядах роликів. Платять дуже мало, зате багато пропозицій. Тривають вони менше хвилини, проглядаються швидко, в основному, це розважальний контент. За кожен перегляд надходить до 3 копійок, загляньте на головну сторінку, там багато роликів:

Виплати можна замовляти хоч кожен день, переводяться кошти на Webmoney гаманець. Зверніть увагу на ролик, виділений жовтим кольором. Це вказує на те, що за його репост в соціальні мережі, можна отримати бонус. Поки адміністрація пропонує 2 копійки за репост, в майбутньому планується збільшення винагород.

Мінімальна сума для виводу всього 2 копійки, їх ви наберете за хвилину. Ще швидше на балансі накопичуються гроші, якщо запрошуєш рефералів. На цьому сайті партнерська програма 2х рівнева, посилання для залучення дають в особистому кабінеті.

На Wmmail і інших почтовиках платять за перегляд відео

На цьому кліковому спонсорі багато цікавих завдань. Також вони будуть доступні в інших буксах, вони представлені в статті про кращі букси. З'явився сайт в 2004 році, але тільки з недавнього часу почали активно накручувати перегляди відео. Крім цього, тут можна заробити на інших дорученнях або серфінгу (відвідування сайтів).

Ніхто не платить величезні гроші за накрутку переглядів. Тому потрібно виконати багато завдань, щоб отримати гідну суму. Щоб не довелося довго шукати відповідні замовлення, в фільтрах вибирайте YouTube. Доручень щодо перегляду роликів не так багато:

Реєстрація на сайті проста, виведення грошей на декілька платіжних систем, перші гроші можна вивести через кілька годин. За сьогоднішнім курсом, 2 центи – це близько 1.2 рубля, цілком непогано. Також можна запускати перегляди через будь-які інші кликові спонсори,  найбільш популярні ви знайдете в статьї заробіток на кліках.

Бажано використовувати відразу всі букси, тільки так ви знайдете багато доступних завдань за переглядом відео. Також не відмовляйтеся від інших простих завдань, щоб підвищити прибутковість. За деякими з них винагороди досягають 10 доларів. Плюс до всього цього, на почтовиках є партнерські програми.

Заробіток на перегляді відео з Askusers

Через цей сайт власники сайту просять звичайних користувачів, протестувати юзабіліті. Складне слово? Просять оцінити, наскільки зручно користуватися сервісом. В роботу асесора входить і перегляд відеороликів, але основна діяльність зводиться до відповідей на запитання. За одне питання платять 50 рублів, вигідні умови.

Реєструйтеся на Askusers, проходьте модерацію, встановлюйте спеціальну програму, починайте відповідати на питання і отримаєте за це оплату:

З усіх представлених на цій сторінці сайтів, Askusers є солідним для заробітку. Користувачам пропонують роботу з вільним графіком, не потрібна професійна підготовка, а винагороди в кілька разів більше, ніж на аналогах. Згідно відгукам, деякі користувачі заробляють на сайті до 30 000 рублів на місяць (тобто за 1000 в день).

Заробіток на перегляді коротких відео від 100 з Videoseed

Ця система сильно відрізняється від всіх представлених, так як через неї замовляють розміщення роликів на сайти і в групах соціальних мереж. Ви можете додати свої спільноти, щоб приймати заявки рекламодавців. В групі має бути від 5 000 учасників, тоді її приймуть модератори. Після схвалення майданчика, починають з'являтися пропозиції.

Необхідно лише натиснути кнопку Розмістити і відео додається на стіну. А далі ви можете змінювати свій Ip і хоч скільки разів переглядати відео:

В середньому платять 30 копійок за перегляд, зазвичай це трейлери, кліпи або розважальні відео, іноді реклама. Навіть якщо не змінювати IP-адресу, можна переглядати розміщені ролики і отримувати за це гроші. Щоб переконатися, що спосіб робочий, я спробував його перевірити:

майже 2 рублі за 6 унікальних переглядів було отримано. Враховуючи те, що тут потрібні групи з мінімум 5 000 учасників, розраховуйте і на перегляди інших людей. Мінімум до виводу 50 рублів, перекази тільки на платіжку Webmoney.

Інші сервіси для заробітку на перегляді коротких відео без вкладень

Неможливо заробити тисячу рублів, якщо користуватися якимось одним сайтом. Чим більше проектів використовується, тим простіше домогтися поставленої мети. Крім поданих вище сервісів, ви можете дивитися відео за гроші на цих проектах:

VkTarget – безкоштовна реєстрація, виплати від 25 рублів і безліч завдань для користувачів соц. мереж. За перегляди роликів платять близько 50 копійок.

Qcomment – навіть іспит на цьому сайті не доведеться здавати, щоб отримувати оплату за перегляд відео, тільки з'являються такі замовлення вкрай рідко, зате тут можна непогано заробити на коментарях.

Jobplant – єдина система, де скачується плагін для автозаработка на рекламі і перегляду відеороликів.

CashBox – частіше просять поставити лайки або підписатися на канал, але замовлення з переглядами коротких відео теж з'являються.

Не так часто просять дивитися відео за гроші, в цих системах. Тому, доводиться постійно заходити в профіль і перевіряти, чи не з'явилося доступних завдань. Якщо ви хочете збирати пристойні суми таким способом, доведеться це робити.

Встановіть браузер розширення від сервісу P2P, поки ви переглядаєте відео, вам будуть автоматично зараховуватися гроші.

Заробіток на перегляді коротких відео Ютуб найпростіший, тому користувачам доводиться активно працювати і користуватися відразу декількома системами. Інакше неможливо зібрати хороший прибуток. А всі опитувальники з відеороликами які обіцяють неймовірно величезний дохід – це лохотрон..

Категорія: Статьї про заробіток | Переглядів: 9399 | Додав: Midav | Теги: заробіток в інтернеті, Заробіток, заробіток на ютуб | Рейтинг: 3.2/4
Схожі матеріали
Всього коментарів: 0
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36913
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20809
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19406
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 19001
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18545
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14849
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14528
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10182
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10016
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Як заробити на читанні листів і перегляді новин?
Просмотров: 4005
Рейтинг: 0.0

Що таке рерайтинг, секрети і інструкції для початківків
Просмотров: 2015
Рейтинг: 0.0

Не працює сайт Five Pirates онлайн ігра з виведенням грошей
Просмотров: 1074
Рейтинг: 0.0

Adsmmgp - заробіток на своєму сайті, як альтернатива Google AdSense
Просмотров: 1076
Рейтинг: 0.0

Лохотрони і обман в інтернеті
Просмотров: 1111
Рейтинг: 0.0

Як заробляти Вконтакті - детальна інструкції для новачків
Просмотров: 1485
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3176
Рейтинг: 0.0

Робота копірайтером на дому - що потрібно знати новачку
Просмотров: 1280
Рейтинг: 0.0

Крауд маркетинг або нова ера якісних посилань для сайту
Просмотров: 1037
Рейтинг: 0.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz