Заробіток
Вівторок, 19.03.2024, 10:36
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4262
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2472
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3170
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2889
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2363
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2729
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8590
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3954
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2677
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3429
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2018 » Травень » 28 » Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для заробітку
20:15
Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для заробітку

Доллари на кліках

У цій статті ми поговоримо про те, як заробити на кліках в доларах. Мова піде про російські і іноземні букси, на яких можна заробляти в доларах без вкладень. Букси після реєстрації пропонують всім бажаючим виконувати найпростіші завдання в інтернеті.

У цій статті ми детально поговоримо про те, як виконувати завдання і як виводити гроші з буксів. Також ви отримаєте перелік сайтів, на яких можна заробляти на кліках в доларах.

Як заробити на кліках в доларах

Для початку заробітку необхідно знайти в інтернеті букси, на яких всі розрахунки здійснюються в доларах США. Такі букси є як в російському інтернеті, так і існують зарубіжні букси, на яких також можливий заробіток на кліках. Для наочності розглянемо один з найзнаменитіших російських буксів Wmmail і докладніше розберемо виконання на нього завдань по кліках в доларах.

Заробіток у доларах на поштовику Wmmail

Щоб приступити безпосередньо до заробітку, необхідно пройти реєстрацію на сайті. Для неї вам знадобиться тільки наявність електронної скриньки. Для підтвердження вашого e-mail необхідно перейти по спеціальному посиланню в листі, після чого можна відразу приступати до заробітку на кліках. Давайте більш детально розглянемо особистий кабінет і те, яким чином вибирати найвигідніші кліки з максимальною оплатою в доларах.

Всі завдання Wmmail.ru знаходяться на вкладці Завдання. Їх можна відсортувати по вартості і по типу.

Типи завдань:

Для заробітку на кліках, необхідно вибрати категорію Кліки. На поточний момент у ній доступно 571 активне завдання.

Як вибрати найкращий завдання для заробітку?

Необхідно подивитися статистику. Навпроти кожного є інформація про те, яка кількість завдань була виконана, скільки з них було оплачено, скільки відхилено і скільки заявок на поточний момент не перевірено замовником. Вибирайте тільки ті завдання, які вже багато разів були оплачені. Кількість оплат виділено зеленим кольором і показує, наскільки надійний замовник виставив дане завдання. Для прикладу, є ті, за якими вже зроблено 12 000 і більше оплат, а також завдання, за яким кількість відмов перевищує кількість виплат. Працювати з таким замовниками не рекомендуємо.

Вартість. Навпроти кожного завдання ви побачите ціни в доларах, які ви отримаєте, у разі прийняття звіту замовником.

Для заробітку на Wmmail рекомендуємо вам відфільтрувати тільки багаторазові завдання. Для цього поставте галочку в полі Показувати тільки багаторазові. Вартість рекомендуємо поставити більше 3 центів. Натисніть на кнопку Знайти. Активних завдань для заробітку на кліках в доларах доступно 51 штук. Якщо ви поглянете на статистику, то у своїй більшості це найпопулярніші і оплачувані завдання на сайті. В середньому, кількість виконання кожного перевищує 500 разів. Деякі було виконано понад 10000 оплат.

Приклад клікового завдання

Давайте розберемо приклад, як виконувати багаторазове завдання кліки. Після сортування необхідно вибрати 1 і уважно ознайомитися з вимогами замовника. Для цього наведіть мишку до самої назви завдання і ви побачите всі дії, які необхідно вчинити, щоб заробити гроші. Візьмемо завдання Всього один клік по Гуглу. На поточний момент воно було виконано понад 295 000 разів. При підведенні мишки, ви побачите конкретний список дій.

Для виконання роботи, під завданням ви побачите кнопку Почати виконання. Якщо ви готові приступити до роботи прямо зараз, то натисніть на цю кнопку.

Максимальний час, який вам дається на роботу 2 години. Будьте уважні, коли берете завдання в роботу. При перевищенні цього проміжку оплата за виконану роботу може не надійти.

Після початку вам необхідно змінити свій IP адреса. Замовник не допускає його виконання з фіксованого IP.

Набираєте в системі Google запит супермама і відкриваєте потрібний сайт.

Зробите з нього 2 переходу, тривалість кожного 15 секунд.

Скопіюєте посилання тих сторінок, які ви відвідали, і вставляєте їх у звіт.

Натисність 1 раз по рекламі Google, яка знаходиться праворуч на сайті і переходьте на сайт рекламодавця.

На ньому ви повинні зробити 4 переходи по різним сторінкам. На кожній сторінці необхідно затриматися 30 секунд.

Всі посилання сторінок, які ви відвідали також необхідно скопіювати і вставити у звіт.

Відкриті сторінки не закривайте відразу, а почекайте 2-3 хвилини, перш ніж покинути сайт.

Будьте уважні, коли будете виконувати кліки. Виконуйте їх на потрібному сайті, інакше оплати за роботу ви не отримаєте.
Якщо ви виконали всі перераховані вище дії, то відправляєте замовлення на перевірку. Для цього натисніть на кнопку «Підтвердити виконання завдання і ваш звіт буде відправлено на перевірку рекламодавцеві.

Якщо у вас виникли якісь запитання про те, що таке куки або як змінити IP адресу, то відповіді на них ви можете знайти під даним завданням.

Як отримати гроші за завдання

Оплата за виконану роботу надійде автоматично на Ваш особистий рахунок на поштовику, як тільки замовник перевірить правильність виконання роботи. Після того, як ваш звіт буде прийнятий, гроші в автоматичному режимі спишуться з рахунку замовника і надійдуть на ваш особистий рахунок на Wmmail.

Таким же чином ви можете виконувати й інші кліки за долари на сайті Wmmail. За кожне виконане завдання ви будете отримувати від 0,03 долара і вище. За 1 день на виконанні кліків можна заробити від 1 долара. Для цього необхідно виконати як мінімум 30 клікових завдань. Якщо ви пам'ятаєте, то ми спеціально відбирали багаторазові завдання. Їх ви зможете виконувати кожен день. Вся робота не вимагає спеціальних навичок. Виконавши таку роботу 1 раз, ви зможете з легкістю повторювати її багаторазово. І заробляти долари кожен день.

Для полегшення виконання завдань, адміністрацією дозволено використовувати програми помічники Завантажити їх можна прямо зі свого особистого кабінету.

Сайти кліки за долари

Wmmail — найвідоміший поштовик російського інтернету, який дозволяє заробляти на кліках в доларах. Виведення грошей здійснюється на гаманець WebMoney, Payeer, Яндекс Деньги. Для заробітку на кліках доступна велика кількість платних завдань. Крім них на букс можна заробляти на листах і серфінгу сайту.

 

VIP promotion — ще один російський букс, що дозволяє заробляти в доларах. На поточний момент на ньому зареєстровано понад 990 000 працівників. Виведення грошей можливе на гаманець WebMoney (від 0,05 доларів), Яндекс Гроші і Perfect Money. На сайті є величезна кількість багаторазових завдань. Вартість завдань від 0,01 долара. На сайті розраховується спеціальний рейтинг користувача, який дозволяє збільшувати доходи від рефералів. Максимальний заробіток на рефералах першого рівня становить 60%.

Vipip.ru — ще один букс, заробіток на якому відбувається в доларах. На буксі доступні платні кліки, перегляди сайтів, а також завдання з оплатою в доларах. Крім стандартних способів заробітку: на серфінгу і листах, можна заробляти за допомогою автоматичних програм. Для цього необхідно встановити спеціальну програму або плагін для браузера. І заробляти в автоматичному режимі. Виведення грошей з проекту доступний на електронні гаманці WebMoney і Яндекс Гроші.

Neobux — іноземний букс, який працює з 2008 року. Заробіток на можливий на перегляді реклами і рефералах. Виведення грошей відбувається на гаманці Payza і PayPal. Мінімальна сума для виводу 2 долара США.

У цій статті ми детально розглянули заробіток на кліках в інтернеті в доларах. Заробіток у доларах доступний як на російських сайтах, робота на яких передбачає оплату в доларах, так і на іноземних буксах в інтернеті. У цій статті ви знайдете сайти для заробітку в доларах, що дозволяють виводити гроші на гаманці WebMoney. Для того, щоб приступити безпосередньо до заробітку, рекомендуємо вам почати з реєстрації та роботи на сайті Wmmail. Для цього зареєструйтесь на проекті, відсортуйте багаторазові завдання по вартості, як було показано в цій статті вище і приступите до заробітку. Також рекомендую спробувати і інші сайти для заробітку на кліках.

Категорія: Статьї про заробіток | Переглядів: 14500 | Додав: Midav | Теги: поштовики, Заробіток, почтовики, заробіток в інтернеті, заробіток на кліках | Рейтинг: 0.0/0
Схожі матеріали
Всього коментарів: 6
avatar
0
1 Alla • 08:56, 02.03.2017
Я люблю завдання де потрібно вступати в группи, ставити лайки в соціальних мережах.
avatar
0
2 Shoulia • 00:21, 14.07.2017
А ещё на Wmmail можно зарабатывать на кредитах.Получить их можно в беседке, в сообщениях, помеченных словом "халява" .Нужно просто добавить свой любой ответ и дело сделано.Когда наберётся достаточное количество кредитов,их можно продать на бирже.Неплохая подработка.
avatar
0
3 Татьяна Головина • 23:37, 20.07.2017
Wmmail-это очень хороший и проверенный сайт.Здесь  много разнообразных заданий,а самое главное ,что  нет проблем с выводом заработанных денег.Это мой первый сайт для заработка.
avatar
0
4 crivchuk • 12:25, 15.02.2018
Я працюю на вммаіл і необукс хороші сайти
avatar
0
5 chokoLiaDova • 16:08, 11.03.2018
І скільки можна заробити?
avatar
0
6 babakpavel17 • 10:43, 05.12.2018
Програма для пасивного заробітку, не потрібно виконувати завдать, переходити на різні сайти, писати коменти і тд і тп. Качаєте програму на свій ПК і заробляєте на простому перегляді реклами яка буде з’являтися час від часу. Програму також можна використовувати на своєму телефоні, легка і доступна, особисто на ній назобляю так можливо не багато але 1$ виходить стабільно, як для банального перегляду реклами час від часу яка буде вискакувати я вважаю дуже навіть достойна оплата. Рекомендую.
https://globus-inter.com/ru/land/people?invite=876721
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36894
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20796
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19391
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 18972
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18530
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14810
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14499
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10168
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10002
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Чи реально заробити на IQ Option? Як торгувати?
Просмотров: 1881
Рейтинг: 0.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19391
Рейтинг: 0.0

Як заробити більше грошей на Vktarget
Просмотров: 1639
Рейтинг: 0.0

Як заробити молодій мамі в декреті через інтернет
Просмотров: 1474
Рейтинг: 5.0

Заробіток на хорошому почтовику Socpublic
Просмотров: 1765
Рейтинг: 0.0

Перекладач англійської, робота за яку платять в інтернеті
Просмотров: 8266
Рейтинг: 0.0

Брокер Olymp Trade: відгуки, бонус, рейтинг і огляд
Просмотров: 1472
Рейтинг: 0.0

Як заробити на отзовике в інтернеті
Просмотров: 1074
Рейтинг: 0.0

Робота копірайтером на дому - що потрібно знати новачку
Просмотров: 1277
Рейтинг: 0.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz