Заробіток
Вівторок, 16.04.2024, 18:17
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4276
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2476
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3175
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2904
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2385
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2740
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8627
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3963
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2682
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3439
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2016 » Грудень » 15 » Кращий рейтинг заробітку в інтернеті
11:45
Кращий рейтинг заробітку в інтернеті
Кращий рейтинг заробітку в інтернеті

Рейтин способів заробітку

Новачки бояться помилитися і вибрати той вид заробітку, який би допоміг їм поліпшити фінансове становище. Це нормально, краще відразу вибрати нішу з реальними перспективами, ніж займатися копійчано справою і топтатися на місці. Хоча є люди, яких не цікавить постійна віддалена робота і вони хочуть забезпечити собі легкий додатковий заробіток.

Рейтинг заробітку в інтернеті за версією Kliki- doma складався з особистого досвіду і відгуків тих людей, які вже почали працювати в мережі, за допомогою статей мого блогу. Визначитися спочатку  дійсно складно, не у всіх є знайомі, які могли б пояснити тонкощі і дати слушні поради.

ТОП 10 кращих заробітків в інтернеті

На цій сторінці представлено 10 різних методів віддаленого заробітку, з яких варто вибирати собі відповідний варіант. Вони відрізняються один від одного, необхідно виходити з своїх інтересів і бажань. Поставте конкретну мету і подумайте, чим ви готові займатися, у кожного своя думка з цього приводу. Тільки після цього, вибирайте, щось з рейтингу:

1 місце – бінарні опціони.

Перше місце цього способу віддано тому, що можна заробити кілька тисяч рублів за один день, не витрачаючи купу часу на розвиток. У розділі про бінарні опціони, є багато описів ефективних стратегій. Застосовуючи їх, вдається знизити ризики до мінімуму, а на початку шляху вистачить декількох сотень рублів. Спробувати варто, поторгуйте хоча б на демо рахунках, щоб мати уявлення про цей спосіб заробітку.

2 місце – свій сайт.

Цей шлях обрав і я, тепер рекомендую його всім. Починати в цій справі найважче. Коли намагаєшся розміщувати статті, а вони залишаються без уваги, руки опускаються. Важливо подолати цей бар'єр і продовжувати розвивати проект. Не відразу, але він набере популярність і з'явиться можливість увійти в ТОП. У кого-то на це йдуть місяці, комусь потрібні роки, все залежить від прикладених зусиль.

3 місце – групи і канали.

Створювати спільноти в соціальних мережах і канали на YouTube набагато простіше, ніж сайти. Це теж гідний варіант, так як серйозні перспективи. Власники розкручених майданчиків отримують нітрохи не менше, ніж вебмастера. Важливо навчитися просувати групи і канали, а також додавати на них свіжий, цікавий і незвичайний контент. Пробитися в товщі конкурентів стає складніше з кожним днем.

4 місце – поштовики

Використовуючи статистику зі свого сайту, я зробив висновок – багатьох цікавить заробіток на кліках. Новачки активно реєструються на буксах і виконують прості завдання. Такий підробіток володіє купою переваг, але найважливіше з них, це простота. Навіть діти можуть залишати коментарі, скачувати мобільні додатки або дивитися відеоролики, а саме за ці дії тут виплачуються гроші.

5 місце – біржі статей

Відразу за поштовиками міцно закріпилися біржі для заробітку на статтях. Копірайтинг вже багато років користується популярністю. У авторів також є перспективи розвитку, досвідчені копірайтери отримують по кілька сотень за 1000 символів. Це відмінний результат просування по кар'єрних сходах. Про що ви б могли писати тексти? Спробуйте написати 10 статей, щоб зрозуміти, чи підходить вам ця діяльність.

6 місце – соціальні мережі.

Ще один вид легкої підробітку, доступний всім і кожному. В соц. мережах щодня замовляють лайки, вступ в групи, ретвіти, класи та багато іншого. Люди витрачають на це реальні гроші. Треба просто брати участь в накрутках, а іноді вдається зловити досить вигідні замовлення. Розділ Соціальні мережі допоможе вам дізнатися більше про доступні методи і з'ясувати, з якими сервісами потрібно працювати.

7 місце – економічні ігри.

Не обійдеться рейтинг заробітку в інтернеті і без цього формату сайтів. Ігри з виведенням грошей продовжують завойовувати серця манимейкерів і тих, хто хоче вигідно інвестувати. Важливо розуміти, що ці проекти є замаскованими пірамідами, тому в них добре заробляє тільки той, хто вміє запрошувати за собою великі натовпи людей. Володіючи своїм сайтом, каналом або будь-яким іншим джерелом трафіку, вдається піднімати великий профіт.

8 місце – партнерські програми.

Вони працюють за різними схемами, але в будь-якому випадку потрібно запрошувати людей. Покупців, клієнтів, працівників, гравців, трейдерів, після вибору партнерки, треба буде сконцентруватися на цільовій аудиторії. Наприклад, через партнерську програму Адмітад запрошуються покупці в інтернет магазин і, від їх замовлень виплачується 25%. Чим більше запросів, тим більше отримав.

9 місце – платні опитування.

Низько прибутковий вид заробітку, який підходить тільки для незначного підробітку. Часу на роботу з опитуваннями йде не більше півгодини в місяць, а користувачам потрібно заповнювати прості анкети. У них задають питання типу «Який чай п'єте» або «Куди ходили в цьому році». Правильних відповідей немає, потрібно висловлювати свою думку, вона цікава власникам великих компаній. В середньому за пройдене опитування платять 30-50 рублів.

10 місце – відгуки.

Додатковий спосіб заробити на своїй думці. У вільній формі пишіть відгуки про що завгодно, починаючи з пилососа і закінчуючи взуттям від модних брендів. Чим більше переглядів збере сторінка, тим більше грошей вона принесе. Інтернет заробіток на відгуках стає прибутковим, коли розмістиш велику кількість текстів. Бажано вибирати щось популярне, тоді переглядів буде багато.

У рейтинг заробітку в інтернеті не потрапили багато інших способів. Розповісти про кожного з них на одній сторінці, просто неможливо, так як це тисячі різних варіантів. Тому частіше заглядайте на мій блог і читайте цікаві статті.

Складати подібні рейтинги вкрай складно, адже оцінити різні методи заробітку важко. З одного боку, краще створити сайт, це прибутково і перспективно. З іншого боку, тим, хто хоче позбутися від витрат за мобільний зв'язок, це кращий варіант. Місця ставили по декільком факторам, якщо вважаєте, що вони віддані не вірно, поясніть чому, в коментарях.

Категорія: Статьї про заробіток | Переглядів: 1117 | Додав: Midav | Теги: Заробіток, заробіток в інтернеті, робота в інтернеті, як заробити | Рейтинг: 0.0/0
Схожі матеріали
Всього коментарів: 0
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36907
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20808
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19403
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 18998
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18541
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14844
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14526
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10179
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10013
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14844
Рейтинг: 5.0

Чесні онлайн ігри на Ігрун. Азартні ігри від Igrun
Просмотров: 1906
Рейтинг: 0.0

Як накрутити багато контактів в скайпі
Просмотров: 920
Рейтинг: 0.0

Актуальні теми для статті - запорука вашого успіху!
Просмотров: 5624
Рейтинг: 0.0

Системи активної реклами; CAP, букси, поштовики, як заробити новачкові
Просмотров: 1461
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8627
Рейтинг: 4.3

Де купити статтю для сайту в інтернеті
Просмотров: 1703
Рейтинг: 0.0

Просування і заробіток на Webartex
Просмотров: 1685
Рейтинг: 0.0

Криптовалюта Ripple (Ріпл) - огляд і заробіток
Просмотров: 2469
Рейтинг: 0.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz