Заробіток
Четвер, 25.04.2024, 18:08
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Види заробітку
Статьї на сайті
Статьї про заробіток
Ігри на гроші в інтернеті
Корисні статьї
Онлайн казино
Бінарні опціони і форекс
Заробіток для вебмастера
Накрутка в інтернеті
Заробіток в соц.мережах
Перестали платити
Криптовалюта
Платіжні системи
Соціальні мережі
Заробіток на іграх
Нові статьї
Інвестиційна ферма з виводом реальних грошей Kolxoz
Просмотров: 4278
Рейтинг: 0.0

Робота в інтернеті для інвалідів. Способи заробити дома
Просмотров: 2479
Рейтинг: 0.0

Як заробити на адвего ру, способи пошук заказчиків
Просмотров: 3176
Рейтинг: 0.0

Перевірена часом робота в інтернеті на дому для всіх
Просмотров: 2908
Рейтинг: 0.0

Економічна ігра World Of Farmer з виведенням грошей
Просмотров: 2391
Рейтинг: 0.0

Ігри на гроші
MonoPoliya онлайн ігра з заробітком реальних грошей в інтернеті
Просмотров: 2743
Рейтинг: 0.0

Ігри з заробітком на яйцях і пташках, заробіток на яйцях
Просмотров: 8628
Рейтинг: 4.3

Ігра з виводом грошей Taxi Money, заробіток на таксі мані
Просмотров: 3965
Рейтинг: 5.0

Економічна ігра Ферма Сусіди і заробіток грошей на ній
Просмотров: 2687
Рейтинг: 0.0

Golden Birds ігра з виводом реальних грошей
Просмотров: 3441
Рейтинг: 0.0

Швидкий заробіток
Заробіток
Головна » 2017 » Січень » 18 » Брокер Olymp Trade: відгуки, бонус, рейтинг і огляд
16:45
Брокер Olymp Trade: відгуки, бонус, рейтинг і огляд
Брокер Olymp Trade: відгуки, бонус, рейтинг і огляд

Олімп Трейд брокер бінарних опціонів

Сьогодні піде мова про брокера Olymp Trade. Які аргументи на користь співпраці з цією компанією? На які бонуси може розраховувати трейдер, користуючись платформою Olymp Trade? Про це – в нашому огляді.

Початок роботи компанії припадає на 2014-й. Для ринку це молодий вік, однак через невеликий час Олімп Трейд вдалося зарекомендувати себе як хорошого гравця ринку таких послуг. Підстав для такого висновку кілька.

Надійна робота брокера має документальне підтвердження сертифікат ЦРОФР.

Компанія входить як учасник Фінансову комісію Це – свідоцтво роботи брокера в рамках чинних законів. Фінансові об'єднання, в які входять брокери, є гарантами прав їхніх клієнтів. І сам брокер ніяк не може вплинути на цей факт. Якщо права трейдера порушуються, то він має можливість звернутися за допомогою до відповідного об'єднання. Воно вирішує спірні питання.

Низький рівень початкового депозиту. Отримувати заробіток в Олімп Трейд можна, коли на вашому рахунку всього десять доларів – 350 рублів. Всі клієнти брокера можуть спочатку випробувати себе, використовуючи демо-рахунок. Всі бажаючі можуть отримати десять тисяч віртуальних грошей.

Торгова платформа брокера Олімп Трейд

Торговельну платформу самостійно розробили фахівці компанії. До її створення залучили не тільки програмістів, але і трейдерів.

Рівень оптимізації роботи з платформою – вищий. Ймовірність того, що буде провисати ціна і зависати платформа зведена до мінімуму. Це дає можливість трейдеру бути абсолютно впевненим, що угода не зірветься через збій в платформі.

Можна працювати на англійській, російській, тайській. Графіки мають два варіанти — лінійний і свічковий.

Особливо цікаві додаткові опції, які передбачені в платформі. Займаючись торгівлею, трейдер може сам виконати нанесення на графік ціни активу параметрів технічних індикаторів.

Можна використовувати підказки. Це набагато спрощує торгівлю. Новачки, звернувшись до спливаючих підказок, отримають можливість швидше зрозуміти, за якими принципами будується купівля опціону, освоєння функціоналу платформи піде швидше. Для досвідчених трейдерів це означає, що можна використовувати технічні інструменти.

Відмінний бонус Олімп Трейд

Ще раз нагадуємо про можливість для клієнтів Olymp Trade відкривати демо рахунок, обсяг якого – десять тисяч віртуальних рублів.

Це хороший додатковий бонус для новачків, який дозволяє спочатку провести тренування на тренажері, перш ніж почати вкладати реальні гроші.

Професіонали теж оцінять можливість безкоштовного демо рахунку. Його використання дозволяє познайомитися з усіма тонкощами роботи даної платформи, не ризикуючи втратою реальних коштів.

Торгові умови Olymp Trade

Що стосується торгових умов, то у компанії Олімп Трейд вони такі:

З урахуванням цих даних можна говорити про достатню вигоду торгових умов Olymp Trade і для новачків, і для професіоналів. Новачки з радістю сприймуть низькі розміри початкових депозитів. Сума угоди в компанії теж рекордно низька.

Завдяки таким можливостям у початківців трейдерів з'являється шанс вести торгівлю на реальному рахунку, при цьому знижуючи ризики. Це важливо, оскільки, коли трейдер тільки починає свою кар'єру, помилки вельми вірогідним, що може вести до втрати великих сум грошей.

Пропозиції Olymp Trade дозволяють мінімізувати втрати. Низькі пороги угод дозволяють бути на ринку максимально довго. І менш ймовірно, що буде втрачений весь депозит.

Активи для торгівлі

У трейдера є можливість використання таких активів:

Валютних пар:

Товари:

Акції:

Індекси:

Компанія постачає трейдера великим арсеналом торгового інструментарію. У Olymp Trade різноманітні пропозиції.

Реєстрація та способи поповнення і виведення коштів

Щоб зареєструватися, вам знадобиться максимум три хвилини. Спочатку заповнюється спеціальна форма. Потім можна починати торгувати.

Не потрібно робити підтверджень поштових скриньок, що зменшує часові витрати на реєстрацію.

Щоб почати працювати, необхідно поповнити рахунок на певну суму. Це можна зробити за допомогою декількох способів:

Використовуючи банківську карту, що має підключення до однієї з платіжні системи — Visa або Mastercard.

Скориставшись системами електронних платежів Webmoney, Neteller, Qiwi ЯндексюДеньги.

Виведення грошей здійснюється за тим же сценарієм. На це йде від одного до п'яти днів. Конкретний часовий проміжок визначається тим, який тип рахунку має клієнт. Більш детальна інформація з цього приводу – далі.

Види рахунків Olymp Trade

У клієнта Олімп Трейд є можливість відкриття одного з трьох видів рахунків.

1, Демо-рахунок. Це тренувальний рахунок. На нього можна отримати 10 тисяч віртуальних рублів. Його відкриття виконується абсолютно безкоштовно. Для цього застосовується процес реєстрації, який зовсім нескладний. Цей тип рахунку дає певні можливості і переваги як для новачків, так і для професійних трейдерів. У початківців трейдерів з'являється майданчик для практики, перш ніж відкривати реальний рахунок. Досвідченим трейдерам даний рахунок дає можливість вивчити особливості роботи платформи.

2, Стандартний рахунок. Щоб відкрити такий рахунок, потрібне внесення мінімальної суми — 350 рублів або десяти доларів. Трейдеру дається самостійно вирішувати, в якій валюті він виконає відкриття цього рахунку. Один опціон має мінімальний розмір тридцять рублів або один долар, максимальний – в сто п'ятдесят тисяч в рублях і дві тисячі – в доларах.

Показники можливого прибутку досягають вісімдесяти відсотків від суми, яка була вкладена.

Верхніх обмежень немає. Процес виведення займає максимум п'ять робочих днів з того моменту, коли була подана заявка на виведення. Комісії за виведення грошей відсутні.

3, VIP-рахунок. Щоб його відкрити, потрібно внести на депозит сто тисяч рублів або дві тисячі доларів. Мінімальний поріг – тридцять рублів або один долар, максимальний досить високий — чотириста тисяч рублів (п'ять тисяч доларів). При використанні даного рахунку отримання прибутку можливе в межах 90 відсотка від суми вкладень. Виводити гроші можна на підставі тих же правил, як і при користуванні стандартного рахунку. Для виведення доступна будь-яка сума, яка перевищує триста п'ятдесят рублів. Виводяться гроші протягом одного робочого дня. Комісій за виведення немає.

У тих, хто відкриває VIP-рахунок, з'являються додаткові можливості – опції:

отримання консультацій індивідуальних помічників;

трейдеру надається три безризикові операції; якщо в такій угоді трейдер робить хибний прогноз, то його вкладення повністю повертаються на його рахунок, тобто ніяких втрат він не несе.

Який саме рахунок вибрати, кожен трейдер вирішує самостійно. Для новачків фахівці радять зупинитися на стандартному рахунку. Це дозволить набратися досвіду, перш ніж починати торгувати опціонами з великими сумами.

Щоб працювати на більш високому рівні комфорту, рекомендується відкриття VIP-рахунки. Однак завжди вибираєте ви самі.

Додаткові можливості брокера Олімп Трейд

Стандартний функціонал платформи Olymp Trade включає додаткові інструменти:

Можна працювати в рамках Позабіржового валютного ринку (ОТС). Завдяки цій опції трейдери можуть займатися операціями не тільки по буднях, але також у вихідні і святкові дні.

Наявність функції Скасування угоди. Уклавши угоду, трейдер може її скасувати у разі, коли відчуває невпевненість з приводу правильності свого прогнозу. Тоді йому на рахунок повертається до шістдесяти відсотків вкладених грошей. Скасування угоди доступна протягом перших 5/6 тимчасового відрізка з того моменту, коли була відкрита позиція.

Приклад: при часу експірації в п'ятнадцять хвилин доступність функції щодо скасування угоди зберігається протягом 12, 5 хвилин. Дана опцій допомагає зберегти частину своїх інвестицій.

Курс навчання трейдингу в Olymp Trade може пройти кожен її клієнт. Про це – в розділі далі.

Olymp Academy (Олімп Академія)

У складі навчального курсу Olymp Trade є кілька складових.

Теоретична. У неї входить корисна інформація, яка може стати в нагоді, коли ведуться торги бінарними опціонами. Відомості викладаються дуже доступно, мова для цього вибрана дуже проста, режим подачі інформації – інтерактивний.

Знайомство з основними торговими системами.

Відео для навчання.

Вебінари, які проводять професійні трейдери.

Термінологія.

FAQ.

У кожного трейдера також є доступ до можливості отримувати актуальну аналітичну інформацію. Мова йде про технічний аналіз, що стосується більшості активі в економічному календарі і оглядах фінансових ринків.

Мобільна версія Олімп Трейд

Слідуючи за лідерами ринку брокерських послуг, компанія створила мобільний додаток, за допомогою якого можна вести торги з будь-якої точки Землі, де є стільниковий зв'язок. Його скачування доступно в Google Play або App Store, конкретне джерело визначається характеристиками пристрою користувача.

Завдяки мобільному додатку користувач може виконувати відкриття угод у будь-якому місці. При цьому необхідний інтернет.

Така програма дає можливість завжди залишатися в курсі подій, не пропускаючи вигідних угод, навіть якщо ваш ноутбук залишився вдома.

Підтримка клієнтів

При появі труднощів при роботі на платформі, користувач може завжди звернутися до оператора техпідтримки Olymp Trade.

Служба підтримки працює щодня, у цілодобовому режимі. Консультації надаються по-російськи.

Відгуки клієнтів

Велика частина клієнтів Olymp Trade висловлюється про її роботу позитивно. Однак без негативних відгуків не обійшлося. Як правило, вони належать не до якості послуг або нечесності брокера, а до того, що люди втрачають свої депозити з причини недостатнього досвіду роботи на ринку та відсутність необхідних знань.

Це дає підстави вважати Olymp Trade чесною компанією, яка здійснює свою роботу на ринку з максимальною прозорістю.

Висновки

Якщо резюмувати все, що говорилося вище, можна прийти до висновку про надійність і стабільність даної компанії, метою якої є надання своїм клієнтам сервісу максимально високого рівня.

Трейдери, що працюють з цим брокером, отримують всі умови для роботи. Компанія надає якісну платформу, навчальну систему, низьку суму мінімального депозиту, демо-рахунок і інші можливості.

Торгівля на платформі дає певні зручності і для новачків, і для професіоналів. Досить зареєструватися – і можна починати працювати.

Офіційний сайт Olymp Trade: https://olymptrade.com/

Категорія: Бінарні опціони і форекс | Переглядів: 1479 | Додав: Midav | Теги: брокери, Заробіток, заробіток в інтернеті, forex, трейдери, бінарті опціони, форекс | Рейтинг: 0.0/0
Схожі матеріали
Всього коментарів: 0
avatar
Підписуємось

Новини сайту по почті

Пошук
Заробіток
Популярне на сайті
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень в Україні
Просмотров: 36915
Рейтинг: 5.0

На яких сайтах можна заробити гроші в інтернеті
Просмотров: 20810
Рейтинг: 4.0

Найкращі сайти для заробітку грошей на кліках
Просмотров: 19407
Рейтинг: 0.0

Заробіток в Instagram, як заробити в Instagram?
Просмотров: 19001
Рейтинг: 0.0

Заробіток на кулінарних рецептах. Продаж рецептів
Просмотров: 18548
Рейтинг: 0.0

Реальний заробіток в інтернеті, способи заробітку
Просмотров: 14849
Рейтинг: 5.0

Заробіток на кліках в $ (долларах) в інтернеті, сайти для за...
Просмотров: 14528
Рейтинг: 0.0

Заробіток на біткоін кранах. Роздача bitcoin і сатоши
Просмотров: 10183
Рейтинг: 0.0

Як заробляти школяру підлітку в інтернеті
Просмотров: 10016
Рейтинг: 4.0

Заробіток на лайках
Інше
Робота в інтернеті в соціальних мережах
Просмотров: 1552
Рейтинг: 0.0

Як заробити більше грошей на Vktarget
Просмотров: 1657
Рейтинг: 0.0

Хороша робота веб моделлю на дому онлайн через інтернет
Просмотров: 4394
Рейтинг: 5.0

Кращі Українські, Россійські і зарубіжні букси для заробітку
Просмотров: 5439
Рейтинг: 5.0

Кращі ігри з виведенням грошей з балами і без балів
Просмотров: 2549
Рейтинг: 0.0

Заробіток на партнерці Bestchange. Як заробляти з бестченч
Просмотров: 1848
Рейтинг: 0.0

Ігрове онлайн казино Вулкан Удачі
Просмотров: 1344
Рейтинг: 5.0

Adsmmgp - заробіток на своєму сайті, як альтернатива Google AdSense
Просмотров: 1076
Рейтинг: 0.0

Підробіток в соціальних мережах Facebook і Twitter
Просмотров: 1082
Рейтинг: 0.0

Лічильник
Copyright MyCorp © 2024
uCoz